Leiderschapsreis in Zwitserland

Speciaal voor leiders organiseren trainer/coach Marion Damgrave en ondernemer/manager Suzanne Wolff de reis “Aard van de leider” in de ongerepte natuur van het Val d’Herens in Zwitserland. Als bewoonster van dit gebied besloot Suzanne Wolff dat ze de overweldigende natuur van ‘haar’ vallei met anderen wilde delen. Vanuit haar filosofie, dat het noodzakelijk is de natuur en onze plaats daarin te leren kennen, om op een meer duurzame wijze met de aarde om te gaan. Geen mantelpakken, stropdassen, aktetassen, maar een rugzak, wakkere blik, vertrouwen op beide voeten en een persoonlijk leiderschapsvraagstuk. Met de ongerepte natuur als belangrijkste leer- en inspiratiebron.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,800 p.p.

Periode:

Programma

Met een authentiek berghotel als basis faciliteren Suzanne en Marion, en 3 natuurexperts jouw groeiproces waarbij je afwisselend topdown en bottom up gaat. Elke dag trek je de natuur in en ervaar je dat buiten zijn bijdraagt aan groei van binnen. Je werkt overdag individueel en groepsgewijs aan je leiderschapsvragen. Tijdens het diner komen inspirerende thema’s op tafel. Suzanne: “Onze gesprekken leidden tot een frisse blik op leiderschap: alles draait om de aard van de leider. Als de ware aard van de leider boven komt drijven kan groei plaatsvinden. Dat is wat ons drijft!”

Accommodatie

Hotel du Col d’Herens is een authentiek 100-jaar oud berghotel in het Val d’Herens in het Zwitserse kanton Valais (Wallis) aan de voet van de Ferpècle gletsjer. Het hotel heeft 10 kamers. Tijdens de cursus is het hotel exclusief voor de deelnemers. Sanitair wordt gedeeld, iedere kamer heeft een wastafel met warm en koud water. Bij het ontbijt lokaal brood met jam, fruit en muesli. Diner met verse ingrediënten en natuurlijk regionale gerechten zoals kaasfondue. Thee en koffie zijn 24 uur beschikbaar. Er wordt rekening gehouden met diëten.

Begeleiders

Suzanne Wolff, initiatiefnemer en organisator van Basic Discovery, wil de unieke natuur in haar woonomgeving delen met anderen. De cursus is ontwikkeld en wordt gegeven met ervaren trainer/coach Marion Damgrave. Van maandag t/m woensdag zijn er bovendien 3 ervaren natuur experts die niets liever doen dan hun kennis en passie delen.

Groepsgrootte

Aan deze leiderschapsweek kunnen maximaal 8 mensen deelnemen.

Prijs en periode:

Datum: 15 – 20 juni 2014

Prijs: € 1.800,-

Bij voldoende belangstelling bieden wij in september 2014 nog een training aan. De cursus is ook op maat te boeken door een team/afdeling/bedrijf, voor meer informatie mail naar info@happysoultravel.nl.

Inclusief

  • 5 overnachtingen 
  • alle maaltijden (inclusief ontbijt, lunch, diner)
  • thee en koffie bij het ontbijt
  • vervoer ter plaatse

Exclusief

  • heen- en terugreis 
  • reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
  • Boekingskosten €15 p.p.
  • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Transport

Je kunt het beste vliegen op Geneve International Airport. Vanaf hier gaat er een directe treinverbinding naar Sion (ongeveer twee uur). Kijk voor treinverbindingen op www.cff.ch. Aangekomen in Sion kan je per taxi (kost ongeveer €96) of bus naar La Forclaz of Ferpecle. Kijk voor dienstregeling op www.carpostal.ch. Deelnemers die met de bus vanaf Sion komen kunnen worden opgehaald in Les Haudères of La Forclaz. Met eigen auto is het ongeveer 10 uur rijden vanaf Utrecht. Vooraf wordt gekeken hoe iedereen reist i.v.m. eventueel combineren van vervoer.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,800 p.p.

Periode:

Leiderschapsreis in Zwitserland

Prijzen vanaf: €1,800 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van ons:

Is dit Europa?? Mijn mond valt open van verbazing als Suzanne ons meeneemt naar een gletsjertong die uitmondt in een …lees meer

Ervaringen van anderen:

28 sep. 2011
Inspirerend,verwondering,genoten,verbinding,kracht, gezelligheid,oergevoel,warmte,rust,stilte... Enkele kenmerkende woorden …lees meer
Peggy

Deel met je vrienden: