Happy highlight: Happy Soul-er Roos kreeg Covid en reflecteerde op deze gebeurtenis op deze berg in Italië

Een bezoek aan onze spectaculaire Yoga & Meditatie locatie in Italië stond al een aantal maanden op de planning. Vorig jaar in oktober zou ik eigenlijk vliegen, mijn koffer al bijna gepakt, toen gebeurde waar iedere fervente reiziger toch een beetje bang voor is geweest de afgelopen twee jaar; een positieve uitslag. Allereerst ben je dan in de veronderstelling dat je ´even´ uitziekt want ja: ‘Ik ben een gezonde jonge meid van 27’. Toch werden de klachten 2 weken na de uitslag alleen maar erger.  

De afgelopen winter heeft covid nog een lange tijd invloed gehad op mijn dagelijkse leven. Dit ging gepaard met veel ups en downs: het accepteren van mijn grenzen en het leren van grenzen aangeven, de angst van het onbekende en de mening van anderen. Dus je kunt je voorstellen dat ik reikhalzend uitkeek naar dit meermaals uitgestelde tripje. Afgelopen weekend heb ik eindelijk de wonderen van deze mooie plek mogen ervaren. Bijna een half jaar later, waarin er veel is gebeurd, was ik heel erg toe aan een moment van rust en reflectie. 

Ik ben verliefd geworden op deze wonderschone plek! Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. De combinatie van de waanzinnige spa met meditatie, rustige yoga en qigong lessen is fantastisch. Iedere kamer lijkt wel regelrecht uit een design tijdschrift te komen. Met heerlijke, zachte bedden en een uitzicht waar je nooit op uitgekeken raakt. De chefs bereiden met veel liefde alle maaltijden en dat proef je! Door de kundige en liefdevolle begeleiding van de verschillende teachers kon ik weer verbinding maken met mezelf. En in verbinding voel je pas echt de ruimte om tot rust te komen en ruimte te geven aan wat is geweest, wat is en wat er gaat komen.   

Afgelopen weekend, uitkijkend over het prachtig meer, heb ik kunnen loslaten én achterlaten wat ik niet meer met me mee wil dragen. Ik voelde me kilo’s lichter in het vliegtuig terug naar huis! 

Wekelijks zijn er mensen die ik spreek die vertellen op zoek te zijn naar een retreat via Happy Soul Travel en ook kampen met long-covid klachten. Ook al lijkt het nu soms alsof het virus nooit heeft bestaan, ben ik me ervan bewust dat dit niet voor iedereen zo is.   

Herken je je in mijn verhaal en zou je hier iets mee willen? Een snelle oplossing heb ik niet helaas, maar ik kan je vertellen dat een weekend, week of langer jezelf onderdompelen in de helende krachten van ademwerk, meditatie, voedzaam eten en yoga écht wonderen kan doen. 

Nieuwsgierig naar deze plek? Bel ons en wees er snel bij. Deze plek is zó populair dat het vaak snel is volgeboekt. Ze bieden verschillende programma’s van 3 tot 8 dagen. Ik raad je aan om minimaal 5 dagen te boeken om echt te landen en de kracht van deze plek tot in je diepste kern te ervaren! 

Ook behoefte aan tijd voor jezelf, rust en reflectie?

Boek dan nu een van deze mooie programmas op deze magische plek bovenop een berg in het noorden van Italie!

naar deze retreat
Roos

Roos

Een Happy Soul sinds 2020. Roos is dol op yoga, meditatie, voeding en reflectie. Het allerleukst vind ze voor jou een passend retreat vinden waarin jij alle ruimte ervaart om tegelijkertijd te rusten en te groeien!

Deel met je vrienden: