Happy highlight: Isa Hoes in de hemel op Bali

  • Door Isa Hoes
Terug naar overzicht

Bali - een woord dat al jaren verlangens bij mij opriep. Vrienden die er geweest waren noemden het de hemel op aarde, foto’s die ik zag langskomen brachten mij meteen in hogere sferen maar ernaar toe gaan… dat kwam er maar niet van. En toen was het december 2018. Na een poosje weer eens echt tijd in mezelf te hebben geïnvesteerd kwam de behoefte om alleen op reis te gaan boven. Dat had ik al 10 jaar niet gedaan en nu was het zover. Samen met Monique van Happy Soul Travel ging ik op zoek en wat bleek, er was precies in de dagen dat ik weg kon plek op Bali!

'Na 2 dagen voelde ik al hoe goed dit me deed. ‘Als ik nu terug moet, dacht ik, was het al de moeite waard!’En een cadeau was het!! Ik had geen betere plek kunnen bedenken voor waar ik op dat moment in mijn leven behoefte aan had. Iedere ochtend yogalessen van Kawi (he is the best, ik wilde dat er zo’n leraar in Nederland was!) daarna een ontbijtje van het heerlijkste verse fruit uit eigen tuin, stilte, zon, een zwembad en massages!! Iedere dag weer…zó fijn. Ik dacht dat een weekje Bali te kort zou zijn, maar na 2 dagen voelde ik al hoe goed dit me deed. ‘Als ik nu terug moet, dacht ik, was het al de moeite waard!’ Ik ben twee keer op pad geweest; eenmaal het dorpje door richting zee (wat is iedereen ontzettend vriendelijk op straat), eenmaal een lange wandeling door de rijstvelden. Wat een beleving! 

Maar voornamelijk was ik in Villa Flow waar ik waanzinnig tot rust kwam. Het personeel is ontzettend lief, de kamers zijn fijn, het eten is verrukkelijk…het lijkt wel alsof ik reclame maak…oh ja, dat doe ik dus ook …bij deze!! Hou je niet in, gun jezelf ook zo’n cadeau, en als je net als ik ook nog twee prachtige oud Balinese rituelen mag doen is je week compleet. Eén bij zee, de andere bij een prachtige tempel.

Onder andere door deze reiniging, en door de super relaxte week ging ik als een nieuw mens naar huis, vol met mooie ervaringen en verfriste energie.
Elke dag lag er een nieuwe quote op mijn bed en met deze van St Augustine wil ik graag afsluiten; The world is like a book and those who do not travel read only one page.

Ik ben al weer aan het kijken naar een volgende reis…

X Isa    

 

Ook benieuwd naar dit boutique hotel op Bali?

Boek dan nu 1 van de bijzondere paketten.

naar deze retreat
Isa Hoes

Isa Hoes

Isa Hoes is schrijfster, toneelspeelster, actrice en nog veel meer, maar bovenal een heel fijn mens, die veel waarde hecht aan haar eigen persoonlijke groei. Dat doet zij ook heel graag ergens in een warm oord met fijne yoga & gezond eten!

Deel met je vrienden: