+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe

Op een prachtig landgoed in Toscane organiseren wij deze zomer een hele speciale yogaweek met de topdocenten Anat Geiger en Joe Barnett. Zij verzorgen deze week Yin en Yang-yogalessen, d.w.z. rustige yogavormen afgewisseld met dynamische yoga. Dit in combinatie met heerlijke Italiaanse (vegetarische) maaltijden en veel tijd en rust om tot jezelf te komen maakt deze week tot de beste invulling van je zomervakantie!

Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 1Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 2Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 3Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 4Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 5Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 6Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 7Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 8Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 9Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 10Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 11Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 12Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 13Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 14Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 15Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 16Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 17Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 18Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 19Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 20Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 21Zomeryoga in Toscane met Anat & Joe 22

Yoga

Anat is een innemende Braziliaanse persoonlijkheid en een bekende docente in Nederland met een achtergrond in dans en theater. Zij is mede-eigenaresse van yogastudio de YogaGarden en is haar eigen Yin Yoga-docentenopleiding gestart. Tijdens haar opleiding in Amerika heeft zij Joe Barnett ontmoet, die lang en intensief allerlei yogavormen bestudeerde en inmiddels door heel Amerika lesgeeft. Deze yogaweek in Toscane is de primeur dat zij samen een Yin Yang retreat gaan geven. Yin Yang combineert verschillende aspecten. Tijdens de Yang-lessen beoefen je dynamische, sterke, warmte genererende houdingen in een flow om kracht en flexibileit in je spieren op te bouwen en je hart en adem te trainen. Tijdens de Yin-lessen ligt de nadruk juist op de verstilling: langer in een houding zitten waar de gewrichten van profiteren en waarin we diepe ontspanning en stilte zullen vinden. Yin-Yang laat kracht & zachtheid, verandering & acceptatie en creativiteit & stilte samenkomen in ons leven.

Accommodatie

We verblijven deze week op de schitterende Borgo di Tignano nabij Volterra, weg van het massatoerisme. De borgo ligt midden in het glooiende Toscaanse landschap en is pas gerestaureerd. Bezoeken aan mooie steden en dorpjes in de buurt zoals Volterra en Casole d'Elsa kunnen worden afgewisseld met ontspannen dagen bij het zwembad, massage of wandelingen in de nabijgelegen bossen en natuurreservaten. Eigenaresse Gabrielle kan ontzettend lekker koken en verzorgt voor ons deze week alle vegetarische maaltijden, geserveerd op het panoramaterras met fenomenaal uitzicht over de omliggende heuvels.

Omgeving

Het karakteristieke Toscaanse dorp wordt omringd door velden, wijngaarden en olijftuinen. Tignano grenst aan een groot natuurreservaat met lokale kaas- en wijnboerderijen die je kunt bezoeken voor een proeverij. Paardrijden of wandelen kan ook en de zee ligt op ongeveer 45 minuten afstand. In het dorpje Casole d’Elsa (ca 6 km) vind je leuke barretjes en een slow food restaurant.

Prijs & Periode

De precieze datum voor 2013 verschijnt binnenkort op onze website. De prijs voor een week bedraagt €990 o.b.v. een gedeelde kamer met eigen badkamer. De prijs o.b.v. een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer bedraagt €1250.

Inclusief

  • 7 overnachtingen
  • alle maaltijden
  • alle yogalessen en gebruik van materialen zoals matjes

Exclusief

  • Vervoer van en naar Volterra
  • Extra drankjes
  • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
  • Boekingskosten €15

Aankomst en vertrektijd

De eerste dag starten we aan het eind van de middag met de kennismaking en voorlichting. Het programma eindigt de laatste dag na de lunch.

Transport

Voor Toscane vlieg het beste met Alitalia of KLM naar Florence (transfer duurt ongeveer 1,5 uur) en Pisa (1 uur). Kijk voor de beste tarieven voor vluchten ook eens naar vluchten van Transavia of www.ebookers.nl. Onze vliegticketpartner van Travel Counsellors kan ook de vlucht voor je regelen als je haar een mailtje stuurt via bianca.maoua@travelcounsellors.nl of belt: 036-5352179. Voor autoverhuur zet www.sunnycars.nl de beste prijzen voor je op een rijtje.  

Deze reis:

Prijzen vanaf: € 990 p.p.

Periode: juli, augustus

Boek deze reis

Ervaringen

van anderen:

‘De yogalessen van Anat en Joe waren krachtig. Er was een geleidelijke opbouw en afbouw. Er was een boodschap om datgene te...’

‘Na een drukke intensieve periode, was het tijd voor rust, opladen en mij weer openstellen voor nieuwe dingen. Deze reis heeft...’

lees meer
schrijf een review