Personal Branding Weekend

Laat jezelf zien! Een kick(her)start van je eigen bedrijf.

In 3 dagen van idee naar strategie, slogan en (online) presence.En dat alles heerlijk in een trendy appartement midden in het bruisende Berlijn van 13-16 maart.

Misschien werkte je tot nu toe onder een bedrijfsnaam, maar ben je er nu aan toe om jezelf te laten zien. Je eigen website, slogan en (social media) profilering?

Je komt met een idee van wat je wilt gaan doen en/of iets dat je al doet, maar nog niet goed kunt benoemen of kunt laten zien.

Je gaat naar huis met een strategie en duidelijke focus, vertaald in een slogan, url (domeinnaam), website teksten, een mooie profielfoto voor op je website en social media profielen, visitekaartje ontwerp en een social media profilering en strategie.

Je reserveert ter plekke je domeinnaam, je website wordt voor je opgezet en je leert hoe je die zelf kunt bijhouden. Je gaat meteen actief aan de slag op de social media. Je krijgt tips en persoonlijke feedback over wat voor ‘posts’ en informatie bij jou past en hoe je dat het beste kunt plaatsen. Kortom: een kick(her)start voor je bedrijf.

Prijs eenpersoonskamer: €1.099,- p.p. (0% BTW) eenpersoonskamer

Prijs tweepersoonskamer: €750,- p.p. (0% BTW)

Meer info vind je op:

http://estherjacobs.info/workshops/personal-branding-weekend

Deze reis:

Prijzen vanaf: €750 p.p.

Periode:

Deze reis:

Prijzen vanaf: €750 p.p.

Periode:

Personal Branding Weekend

Prijzen vanaf: €750 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden: