Innerlijk Leiderschap in Bhutan

Vroegboekkorting: €800.- bij boeking vóór 31

In een kleurrijk landschap van wapperende gebedsvlaggetjes, boeddhistische tempels, mystieke kloosters, beschilderde huizen en wilde yaks nemen de inspirerende Sander Tideman en Reinier Tilanus je mee op een onvergetelijke leiderschapsreis door het verborgen koninkrijk Bhutan. Tijdens deze reis zullen we ons onderdompelen in alle facetten van deze eeuwenoude cultuur, terwijl we tegelijkertijd op ontdekkingstocht gaan naar ons innerlijk leiderschap. We laten het drukke en vluchtige Westen achter ons en maken tijd voor een blik naar binnen. Hoe kom ik in mijn kracht? Hoe haal ik het meest uit mijzelf? Hoe vind ik mijn bron van geluk? Het daadwerkelijk in contact komen met bijzondere (spirituele) leiders, deelname aan boeddhistische meditaties, groepsdialogen en tijd voor reflectie, stelt ons in staat de diepere lagen in onszelf te ontdekken. Met hun achtergrond in het Tibetaans Boeddhisme en jarenlang verblijf in het Verre Oosten kunnen Sander en Reinier tijdens deze reis deuren openen die voor de meesten altijd gesloten blijven.

In the last century we made great progress exploring outer space. The next exploration humanity will need to undertake is into inner space.

For how well do we know our mind, our inner world?
Tenzin Gyatso, XIVth Dalai Lama

Deze reis:

Prijzen vanaf: €10,700 p.p.

Periode:

Programma

Na onze vlucht via Bangkok naar Bhutan brengen we de eerste dagen door in de hoofdstad Thimpu. We maken hier o.a. een wandeling en gaan later op de dag in gesprek met lokale leiders over de ontwikkeling en cultuur van Bhutan en over het unieke ontwikkelingsmodel van Bruto Nationaal Geluk.

De volgende dag beginnen we aan een tweedaagse reis naar Bhumtang, gelegen in het remote oosten van het land, met haar schitterende groene valleien. Onderweg bezoeken we een aantal bijzondere kenmerken van Bhutan.

Aangekomen in Bhumtang starten we met een driedaagse tocht door de natuur. De route voert naar het hart van de ruige Himalaya, waarbij we de ongerepte natuur en de Boeddhistische wijsheden en gebruiken verder zullen verkennen. We ontmoeten lokale boeren- en nomadenfamilies en kamperen een aantal nachten in de buurt van een klooster. Hier krijgen we een introductie in de filosofie en praktijk van het Boeddhisme. We brengen onze dagen door onder de blauwe hemel en werken actief aan de weg naar binnen door diverse meditatiesessies. Overdag maak je diverse excursies in de natuur. ’s Avonds delen we onze ervaringen rond een kampvuur onder de sterrenhemel.

Terug aangekomen in Bhumtang nemen we een lokale vlucht naar Paro waar we de laatste dagen verblijven in de hoofdstad Thimpu. We besluiten de reis met een letterlijk hoogtepunt, namelijk een bezoek aan het bekende Tiger Nest klooster. Dé ideale plek om al onze opgedane ervaringen samen te laten komen met de nieuwe leiderschapsvisie op werk en leven.

Vraag de extra informatie folder op via: info@happysoultravel.nl

Begeleiding

Sander Tideman, met een achtergrond in het bedrijfsleven, is mede-oprichter van de Global Leaders Academy en heeft jarenlang in Azië gewerkt en gewoond. Sinds 2000 komt hij regelmatig in Bhutan als consultant bij banken en NGO’s. Sinds 1982 is hij actief betrokken bij en beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme. Samen met Reinier Tilanus heeft hij al meerdere groepen meegenomen op dit soort reizen op zoek naar innerlijk leiderschap. Reinier is coach en trainer en eveneens actief beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme. Ook hij heeft jarenlang in Azië geleefd en gewerkt. Dit is inmiddels de vierde reis die ze samen ondernemen naar Azië, waarbij ze als geen ander in staat zijn de reis naar buiten te vervlechten met de reis naar binnen.

Accommodatie

Verwacht tijdens deze reis geen luxe. Comfort is van secundair belang. We logeren de eerste dagen in een goed hotel. Daarna slapen we in een eenvoudige guesthouse en soms ook in tenten in de nabijheid van een klooster.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 14 deelnemers.

Prijs & Periode

Deze prijs is exclusief BTW (circa 50% van het bedrag is BTW vrijgesteld) en excl. reiskosten.

De reiskosten zijn: €1100.- (Vlucht naar New Delhi of Bangkok + vlucht Bhutan)

Vroegboekkorting: €800.- bij boeking vóór 31 dec. 2016.

 

Inclusief

 • Voorbereidingsbijeenkomst in Nederland
 • Individuele intake
 • Accommodatie
 • Lokaal vervoer
 • Alle maaltijden
 • Reisbegeleiding, coachingssessies, etc.
 • Bezoeken aan tempels
 • Lidmaatschap Global Leaders Academy
 • Boeken over Tibet en Boeddhisme

Exclusief

 • Retourvlucht van Amsterdam naar Bhutan (via Bangkok)
 • Visumkosten
 • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
 • Boekingskosten €15 p.p.
 • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

Eerder organiseerden Sander en Reinier een soortgelijke reis maar dan naar Mongolië en Tibet. Rechts in beeld lees je de reviews die betrekking hebben op deze reis.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €10,700 p.p.

Periode:

Innerlijk Leiderschap in Bhutan

Prijzen vanaf: €10,700 p.p.

Boek deze reis

Ervaringen van ons:

Sander en Reinier zijn twee ongelofelijk inspirerende mannen. Zelf zijn ze afkomstig uit het bedrijfsleven en hebben zich …lees meer

Ervaringen van anderen:

19 apr. 2015
Terug naar Moeder Aarde. Zonder woorden. Dat was voor mij Bhutan. Een geweldige inspirerende, indrukwekkende reis. Met dank …lees meer
Anita Louwes
18 jan. 2011
De reis en vooral het reisgezelschap en de begeleiders tijdens mijn Mongolie reis waren uit de kunst. De combinatie van de …lees meer
Minouche

Deel met je vrienden: