Nieuw The Journey of your Life

Dé reis voor iedereen op zoek naar zijn of haar ware potentieel. Een 5-daagse reis in de ruige natuur van Catalonië die zomaar je leven zou kunn

Misschien herken je het wel: je bent eind dertig of in de veertig en je hebt al een flink aantal werkende jaren erop zitten. En dan denk je: is dit het nou? Ben ik nou echt mijn hart aan het volgen en mijn potentieel volop aan het benutten? Zit ik wel op de juiste weg? Voor iedereen die zich deze vraag durft te stellen is dit een fantastisch verdiepende reis die jouw leven wel eens een hele nieuwe draai zou kunnen geven. Daarom ook: The Journey of your Life! Deze reis vindt plaats in de ruige, ongerepte natuur van Catalonië o.l.v. zeer ervaren facilitators/coaches die zich al jaren met persoonlijke ontwikkeling bezighouden.

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,850 p.p.

Periode:

Mee op de flow

Er zijn verschillende manieren om bij dat potentieel te komen. Wij kiezen voor een persoonlijke reis ‘naar binnen’ tijdens een fysieke reis. Op basis van onze eigen ervaringen zijn wij ervan overtuigd dat zo’n reis helpt om beter geworteld in het leven te staan. Je ontdekt hoe je beter kunt focussen op wat echt bij je karakter past en hoe je kunt groeien. Maar ook hoe je kunt bijdragen aan het leven en de groei van anderen. We vliegen naar Barcelona en reizen door naar Zuid-Catalonië, naar een omgeving die de begeleiders goed kennen en bijzonder geschikt is voor deze reis. De "Journey of your Life" is een prachtige afwisseling van verschillende authentieke overnachtingsplekken, verdiepende opdrachten tot reflectie en onvergetelijke natuurervaringen. Laat je meevoeren op de flow van deze reis, waar je alle tijd en rust krijgt om echt de reis naar binnen te bewandelen.

Groepsgrootte

De groep zal tussen de 10-15 deelnemers tellen. De groep zal vrij zeker internationaal zijn.

Voor wie?

In contact komen met wie je echt bent is een pittige klus die je het beste in een groep van min of meer gelijkgestemden in levenservaring en ontwikkeling kunt aangaan. Een groep om je eigen reflecties mee te delen en jezelf te toetsen. Mensen die ook een persoonlijke deep dive willen maken en wensen bij te dragen aan de groei van anderen. Daarom hebben we een programma gemaakt voor een groep mensen die dit echt willen. Je kunt ook even met een van de begeleiders bellen om wat uitgebreider door te praten wat jouw verwachtingen zijn en of dit iets voor jou is. We kunnen dan al je eventuele vragen beantwoorden.

Door wie?

Gijs Pothof is oprichter van The Future Firm en facilitator van processen rondom leiderschapsontwikkeling in grote organisaties. In de voorbije 15 jaar heeft hij uiteenlopende meerjarige cultuur & strategische transformatie trajecten ontworpen, gefaciliteerd en uitgevoerd. Hij werkt als facilitator en coach voor individuen en teams in verschillende multinationals. Eerder werkte hij in communicatie & events en als freelance journalist. Hij woont in Amsterdam met z’n gezin.

Huub Nelis is oprichter van Youngworks, waar hij ruim 18 jaar bezig is geweest met de vraag wat de jongste generaties beweegt, maar ook hoe verschillende generaties van elkaar kunnen leren. Hij begeleidt veel teams in onderwijsorganisaties bij hun ontwikkeling en heeft een fascinatie voor hoe mensen zich ontwikkelen. Hij schreef boeken over pubers en onderwijs. Hij woont in Amsterdam met zijn vrouw en twee puberzonen.

Beide zijn oprichters van 9/ON, een 9 maanden durend programma voor 30ers. Een programma voor 50ers is in de maak.

Inclusief

  • 4 overnachtingen in een kamer (waarvan 3 x single en 1 x mogelijk gedeeld - in overleg)
  • alle maaltijden & drankjes bij de maaltijden
  • 5-daags inhoudelijk programma
  • alle transport tussen de verschillende locaties en accommodaties

Exclusief

  • Retourvlucht Barcelona
  • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
  • Boekingskosten €15 pp
  • €5 p.p. verplichte bijdrage SGR*

*Dit is een bijdrage die SGR per 1 februari 2021 verplicht heeft ingesteld voor alle reizigers via aangesloten reisorganisaties

 

 

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1,850 p.p.

Periode:

The Journey of your Life

Prijzen vanaf: €1,850 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden: