Nieuw Kom in contact met je creatieve essentie

Wil je graag creëren, maar weet je niet wat en hoe te beginnen?

Wil je op zoek naar of je weer verbinden met je creatieve kern?

Hoe ontwikkel je vanuit je creatieve kern een eigen herkenbare vormtaal?

Door de jaren heen is Margot Kat van Rootfolk Atelier & Creative Coaching steeds meer gaan geloven en ervaren dat creativiteit je natuurlijke staat is en je leven meer energie en plezier geeft. Vanuit dit besef en haar visie op mens, natuur en creatie, maakt Margot zich sterk mensen te begeleiden naar het ontdekken en ontwikkelen van hun authentieke creativiteit.

 

Prijzen vanaf: €450 p.p.

Periode:

Programma en Praktische Info

Via een natuurlijk proces leer je je inspiratie te vinden om vervolgens met intuïtief en associatief werken je authentieke creativiteit te ontdekken. Je ideeën geef je daarna vorm in een persoonlijk ‘Archetype’, een object van keramiek in je eigen ‘handschrift’.

Dit workshop programma is de start of hervatting van je persoonlijke creatieve ontwikkeling. Na deze 6 lessen heb je geleerd hoe je vanuit je passie, fascinatie en interesses vorm kan geven aan je hervonden creativiteit. Met deze basis kun je je persoonlijke creatieve pad vervolgen in alle denkbare richtingen en integreren in je dagelijks leven.

Het workshop programma bestaat uit 6 lessen van 4 uur. Het eerste deel van de lessen is gericht op het vinden van je creatieve essentie. Hoe kom je in contact met je creativiteit? Dit doe je door allerlei opdrachten in de natuur en het verzamelen en analyseren van met name beeldmateriaal dat je zelf hebt onderzocht. Hieruit ontstaat een idee voor een creatief project in keramiek in je eigen vormtaal. Hieraan werk je het tweede deel van de lessen.

Er is ook een programma (in 8 sessies) voor creatief ondernemers, gericht op het ontwikkelen van je eigen herkenbare stijl in je eigen discipline vanuit een ondernemers perspectief.

De lessen vinden plaats in een kleine groep. Op die manier kan Margot de aandacht geven die iedereen nodig heeft bij het ‘bewandelen’ van een eigen creatief pad. Er is een voorjaars- en najaarsprogramma. De volgende serie lessen begint op 2 oktober 2015.

Mail Margot voor een uitgebreid programma en exacte lesdata via margot@rootfolk.com

 

Locatie: Nationaal Park de Kennemerduinen & Atelier Rootfolk

Tijden: 6 lessen van 4 uur , vrijdagochtend 10:00-14:00

Aantal deelnemers: maximaal 4

Kosten particulieren: € 450,- pp incl. materiaal en stoken, excl. reiskosten en lunch

Voor zzp-ers en bedrijven: € 450,- pp exclusief BTW

Deze reis:

Prijzen vanaf: €450 p.p.

Periode:

Kom in contact met je creatieve essentie

Prijzen vanaf: €450 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden: