Volwassen Opleiding docent Deugden Yoga

Dit is een 18 daagse opleiding verspreid over een half jaar, geheel nieuw in Nederland. De meeste lesdagen zijn op zaterdag en een aantal op zondag en binnenkort (wegens veel animo) ook op dinsdag en donderdag.

Wat kan je verwachten?

Een flink aantal mensen kunnen geen opleiding vinden die bij ze past en willen graag les geven op "mijn" manier. Je leert les geven zoals ik het doe, met voornamelijk aandacht aan de deugden , diverse vormen van Yoga en een aantal trainingen van Patty Harpenau. Ik merk dat de deugden zoveel teweegbrengen bij mensen. Soms werkt het zelfs een hele week door en zorgt ervoor dat men allerlei stappen zetten die ze voorheen nooit hadden durven dromen.

Tijdens de opleiding werk ik met verschillende yogastijlen omdat ik gemerkt heb dat mensen dit heel fijn vinden. We gaan ook de diepte in met jezelf. Ik combineer daarvoor een aantal trainingen die je op een dieper niveau inzicht in jezelf gaan geven, wat je echt verlangt en hoe je dit kan creëren. Natuurlijk werken we ook veel aan de Asana's en meditaties. Voor de zekerheid wil ik benadrukken dat er geen anatomie van de yoga in verwerkt wordt want; net als de integrale yoga gaan we vanuit het gevoel werken. We zitten toch al veel te veel in het hoofd. Pattabhi Jois zegt: Yoga is één procent theorie en 99 procent praktijk(citaat uit het blad yoga over wat is de beste yogaschool). Natuurlijk zal ik je wel goeie boeken aanreiken.

Prijs: de opleiding kost €2000,-. Klik hier voor de lestijden en locatie.

Prijzen vanaf: €2,000 p.p.

Periode:

Deze reis:

Prijzen vanaf: €2,000 p.p.

Periode:

Volwassen Opleiding docent Deugden Yoga

Prijzen vanaf: €2,000 p.p.

Boek deze reis

Deel met je vrienden: