+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Yoga in Spanje met Johan Noorloos

Deze yoga week zal in 2017 plaats vinden op Mallorca van 2-8 mei. Zie ook: https://happysoultravel.nl/yoga/spanje/mallorca

Deze yoga week zal in 2017 plaats vinden op Mallorca van 2-8 mei. Zie ook: https://happysoultravel.nl/yoga/spanje/mallorca 

Met trots presenteren wij deze weken in Spanje met Nederlands’ bekendste yogadocent Johan Noorloos. Tijdens deze yogaweek zul je ervaren hoe weldadig de dynamische yogasessies van Johan Noorloos zijn in combinatie met zijn inspirerende levensvisie. We zullen een week lang met elkaar doorbrengen op een prachtige gerestaureerde finca midden in de natuur van Zuid Spanje. Het zal je aan niets ontbreken: inspirerende yogalessen in de buitenlucht met uitzicht over de bergen, wijze levensfilosofie, voedzame (grotendeels) vegetarische maaltijden, wandelingen in de omgeving met een gids en alle zorg en aandacht van het team.

Yoga in Spanje met Johan Noorloos 1Yoga in Spanje met Johan Noorloos 2Yoga in Spanje met Johan Noorloos 3Yoga in Spanje met Johan Noorloos 4Yoga in Spanje met Johan Noorloos 5Yoga in Spanje met Johan Noorloos 6Yoga in Spanje met Johan Noorloos 7Yoga in Spanje met Johan Noorloos 8Yoga in Spanje met Johan Noorloos 9Yoga in Spanje met Johan Noorloos 10Yoga in Spanje met Johan Noorloos 11Yoga in Spanje met Johan Noorloos 12Yoga in Spanje met Johan Noorloos 13Yoga in Spanje met Johan Noorloos 14Yoga in Spanje met Johan Noorloos 15Yoga in Spanje met Johan Noorloos 16Yoga in Spanje met Johan Noorloos 17Yoga in Spanje met Johan Noorloos 18Yoga in Spanje met Johan Noorloos 19Yoga in Spanje met Johan Noorloos 20

Het Programma

Het thema “Leef je mooiste leven”, staat centraal tijdens dit retreat van Johan Noorloos in Spanje. We starten de dag met een meditatie, gevolgd door een energieke ochtendsessie op het prachtige openlucht yogadek met uitzicht op de omringende bergen. Daarna ontbijten we gezamenlijk en heb je de rest van de ochtend vrij. Hierin kun je je lekker terugtrekken met een boek onder de olijfboom, een baantje trekken in het zwembad, prachtige wandelingen maken in de omgeving, een heerlijke (massage)behandeling ondergaan, paardrijden, etc. Ook de lunch is gezamenlijk. Na de lunch is er weer volop tijd voor jezelf. Aan het eind van de middag geeft Johan nog een fijne meditatieve les. Ook gaan we een inspirerende film kijken in de buitenbios en organiseren we "hottub-sessies".

Iedere dag wordt verbonden aan 1 van de vijf stappen van het Inzicht. Zowel de dagelijkse ochtendflow-les als de middag yin-yogales, worden volgens deze 5 stappen opgebouwd. In een paradijselijke omgeving neemt Johan Noorloos je een week lang mee op een fysieke, mentale en emotionele ontdekkingstocht. Op reis naar je mooiste leven.

De Yoga

De yoga zal bestaan uit een dynamische ochtendles en een meer reflectieve yin-les in de middag. Tijdens de ochtendyoga zul je ervaren hoe je met een flowles de energie in je lichaam voelt stromen, terwijl adem en beweging met elkaar in balans komen. In de yin-lessen ligt het tempo lager en de nadruk meer op het naar binnen keren en langer vasthouden van asana’s (houdingen). De yoga tijdens deze yogavakantie is toegankelijk voor elk niveau. Ook gaan we nog een dagdeel met elkaar op pad naar schitterende meren in de omgeving.

Over Johan Noorloos

Johan Noorloos is een van Nederlands beste en meest bekende yogadocenten. De afgelopen tien jaar heeft hij op diverse terreinen een schat aan ervaring opgebouwd. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken is hij uiterst gedreven zijn kennis en inzichten te delen. Voor velen is hij een grote inspiratiebron om hun mooiste leven te leven. Zelf heeft hij zijn levensvisie “Het Inzicht” concreet vormgegeven door in november 2013 een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Hij opende de deuren van zijn eigen yogaschool in Amsterdam, genaamd De Nieuwe Yogaschool.

De Accommodatie

We verblijven deze week in een heerlijke gerestaureerde finca van het hartelijke echtpaar Robi en Keri en vriendelijke honden en poezen. Het bevindt zich midden in de natuur, met een yogaplatform dat weids uitkijkt over de bergen. Er is een zwembad, een ervaren team therapeuten dat een reeks aan behandelingen aanbiedt (zie ook hieronder), een sauna, stoomcabine, een "buitenbioscoop", een heerlijke veranda en volop wandelmogelijkheden. Verwacht geen grote luxe maar wel een verblijf weg van alles, heel dicht bij de natuur.

Je kunt kiezen voor slapen in een kamer in de finca maar er zijn ook tipitenten, me-pods  en penthouse domes (soort bolvormige huisjes) als je dichter bij de natuur wilt slapen. De penthouse dome heeft een heel lekker tweepersoonsbed, maar is wel klein dus óf geschikt voor een stel óf iemand alleen. Alle slaapplekken maken gebruik van gedeelde badkamers. Kok Ian staat deze week voor ons klaar om de lekkerste vegetarische maaltijden met verse lokale producten te maken.

Wellness-Behandelingen

Een van de eigenaren, Robi Persad, heeft al twintig jaar ervaring in het runnen van een eigen osteopathiepraktijk in Londen. Nu staat hij hier aan het hoofd van een team therapeuten die je allerlei soorten behandelingen kunnen geven zoals aromatherapie, cranio-sacraal, deep tissue massage, osteopathie, holistische facial, hot stone massage, indian head massage, reflexologie, reiki, etc. Deze kun je het beste van te voren al boeken. Je kunt ook bij Robi zelf terecht, zijn osteopathische behandelingen zijn een absolute aanrader!

Omgeving

De locatie bevindt zich op slechts drie kwartier rijden vanaf Malaga. Er zijn talloze dingen te zien in de omgeving. De turquoise meren in Ardales waar je kunt zwemmen of kanoën, de spectaculaire El Chorro-kloof, charmante witte dorpjes met fantastische barretjes, de lokale stranden en natuurlijk Malaga zelf met het Picasso-museum en kathedraal.

In het pakket zelf zit een bezoek aan de meren en een wandeling met een gids.

Groepsgrootte

Aan deze yogaretraite in Spanje kunnen maximaal 25 mensen meedoen.

Prijs & Periode

Datakamer in het huis alleenkamer in het huis gedeeld met 2teepee gedeeld met 2me pod gedeeld met 3dome gedeeld met 2penthouse dome met 2Beschikbaarheid
02-08 mei 2017€ 1195.00€ 995.00€ 995.00€ 895.00€ 995.00€ 995.00check beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van Yoga in Spanje met Johan Noorloosterug naar overzicht

Alle kamers en me-pods kunnen uitgerust worden met een airco, de meerprijs hiervoor is €30 per week. Dit kun je ter plekke regelen.

Inclusief

  • 6 overnachtingen
  • Alle maaltijden (3 per dag) en koffie, thee en water
  • een begeleide wandeling
  • Excursie naar de meren
  • Alle yogalessen van Johan
  • De inspiratiesessies rondom “het Inzicht”

Exclusief

  • Retourvlucht Malaga
  • Transfer naar de locatie (circa €50 heen en terug)
  • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)

Transport

Er zijn meerdere vluchten naar Malaga. Wij willen proberen de transferkosten naar de locatie zo laag mogelijk te houden door iedereen zoveel mogelijk met dezelfde vlucht te laten vliegen. De transferkosten van en naar de luchthaven Malaga - accommodatie zullen totaal op ongeveer €50 uitkomen, afhankelijk van het aantal deelnemers dat hier gebruik van maakt. Kom je met een andere vlucht die niet aansluit op de transfer laat het ons dan graag weten.

De vlucht waarop wij de transfer afstemmen is de volgende vlucht met Transavia:

HV6115 Amsterdam - Malaga 06:55 - 09:55

HV6116 Malaga - Amsterdam 10:40 - 13:45

 

Deze reis:

Prijzen vanaf: € 890 p.p.

Periode: juli

Ervaringen
van ons:

‘Een retreat als deze heb ik eigenlijk niet vaak meegemaakt. Johan is niet alleen een hele goede yogadocent, maar ook een...’

van anderen:

‘Het is nu bijna een jaar geleden dat ik deze reis aan mezelf kado gaf. Ik kon onmogelijk voorzien welke impact het op me zou...’

‘Een weekje yoga met Johan Noorloos in de buurt van Malaga werd veel meer dan dat en veel meer dan ik had kunnen bedenken.....’

lees meer
schrijf een review