+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Happy Soul Sisters in Marokko

Happy Soul Sisters is dé reis voor al die vrouwen die zich weer willen verbinden met hun "female power", hun innerlijke kracht, om van daaruit te kiezen welke kant we ons leven op willen laten gaan. Wie zijn we en waar komen we vandaan? Leven we of worden we geleefd? Sta je nog in contact met je hart? Hoe houden we als vrouw, als moeder, als dochter, als vriendin, als zus, als carrièrevrouw al die ballen in de lucht zonder gestrest te raken? In balans en levend vanuit een heldere geest en energiek lichaam.

We zijn te gast een authentieke plek; een verstilde bezinningsoase in een groene vallei. We starten de dagen met yoga en meditatie in de tuin. Elke dag gaan we aan de slag met verschillende thema’s zoals het herontdekken van je innerlijke kracht, de vrouwenlijn in je familie en de relatie met je lichaam. Waar sta je nu in het leven en wat is je volgende stap?

Twee inspirerende begeleidsters, Julika Marijn en Ilonka de Haan, nemen je tijdens deze retreat mee naar het echte Marokko. Het is niet verwonderlijk dat er zoveel moeders, dochters en vriendinnen afreizen naar dit land. Dat de vrouwelijke energie hier duidelijk voelbaar is, ga je zeker ervaren zodra je voet op deze bodem zet en ontmoetingen hebt met bijzondere vrouwen.

Happy Soul Sisters in Marokko 1Happy Soul Sisters in Marokko 2Happy Soul Sisters in Marokko 3Happy Soul Sisters in Marokko 4Happy Soul Sisters in Marokko 5Happy Soul Sisters in Marokko 6Happy Soul Sisters in Marokko 7Happy Soul Sisters in Marokko 8Happy Soul Sisters in Marokko 9Happy Soul Sisters in Marokko 10Happy Soul Sisters in Marokko 11Happy Soul Sisters in Marokko 12Happy Soul Sisters in Marokko 13Happy Soul Sisters in Marokko 14Happy Soul Sisters in Marokko 15Happy Soul Sisters in Marokko 16Happy Soul Sisters in Marokko 17Happy Soul Sisters in Marokko 18Happy Soul Sisters in Marokko 19Happy Soul Sisters in Marokko 20Happy Soul Sisters in Marokko 21Happy Soul Sisters in Marokko 22Happy Soul Sisters in Marokko 23Happy Soul Sisters in Marokko 24Happy Soul Sisters in Marokko 25

Programma

Op vrijdag rijden we vanaf het vliegveld meteen naar Salama Ayurveda, waar we vijf nachten verblijven. Dit is een retraiteplek in de bergen aan een riviertje, met hart en ziel gerund door Khalid. Het programma bestaat naast de yoga en de inhoudelijke sessies rond de vrouwelijke kracht uit veel extra’s. Voor iedereen staat er een hamambehandeling en een voetmassage op het programma. Daarnaast ontdekken we de prachtige omgeving waar het leven soms stil lijkt te staan. We bezoeken een arganolie-bedrijfje waar kansarme vrouwen deze magische olie maken en we leren om zelf een tajine te bereiden. Verder is er veel tijd om te luieren in de heerlijke tuin met zwembad.

Op woensdag, de laatste dag, gaan we nog naar Marrakech en bezoeken daar de tuinen van Yves Saint Laurent (Majorelle). Geïnspireerd en op-en-top vrouw keer je weer terug naar Nederland, misschien wel versierd met een henna-tatoeage als aandenken...

Verlengen of al eerder beginnen in Marrakech? dat kan! Wij kennen daar en een wonderschone riad in het hartje van zinderend Marrakech waar je kunt verblijven bij de Nederlandse eigenaresse Ank. Laat ons graag weten of je dit wilt.

Tips voor Marrakech? Lees hier onze Happy Highlight!

Accommodatie

Salama Ayurveda is opgericht door de sympathieke Khalid. Een centrum voor bezieling is altijd zijn droom geweest en op deze plek heeft hij dat kunnen realiseren. Gebouwd tegen een heuvel op, kun je je op meerdere plekken en terrasjes terugtrekken met een heerlijk uitzicht over de bergen en in de schommelstoel bij het riviertje. Je zit midden in het lokale leven van passerende herders met kuddes geitjes en spelende kindjes. Je voelt hier meteen de rust over je heen komen. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel. Het personeel is heel verwelkomend en ze bereiden met liefde heerlijke (vegetarische) maaltijden voor ons.

Begeleiding

Ilonka en Julika zijn twee energieke dames met een hoge inspiratiefactor. Beiden zijn naast hun werk ‘Art of Living’ trainers én ervaringsdeskundigen; door het volgen van hun innerlijke stem kennen ze dit proces en alles wat je hierbij tegenkomt maar al te goed. Ilonka werkt vanuit haar eigen bedrijf ‘Soulbranding’ als coach, mediator en trainer en is o.a. gespecialiseerd in het werken met familieopstellingen. Actrice en stemgever Julika werkt in het theater met o.a. haar eigen one-woman shows over verschillende sterke vrouwen en is sprekers- en voice-dialogue coach.

Prijs en Data

Deze reis zal weer plaatsvinden in 2018. De prijs is €990 voor een gedeelde kamer en €1250 voor een single kamer. Wil je op de hoogte gehouden worden? stuur ons dan een mail via info@happysoultravel.nl

Een aantal dagen voorafgaand of na het programma verlengen is mogelijk, mail ons voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

 

Inclusief

 • 5 nachten accommodatie
 • alle maaltijden
 • alle inhoudelijke sessies o.l.v. Julika en Ilonka
 • telefonisch intake-gesprek voorafgaand aan de reis
 • alle yoga- en meditatielessen
 • begeleide wandeling
 • kookworkshop (excl tajine en kruiden, kun je evt kopen)
 • bezoek aan arganolie-vrouwenwerkplaats
 • 1 hamambehandeling
 • 1 voetmassage
 • bezoek YSL tuinen Marrakech

Exclusief

 • (Extra) drankjes bij het eten
 • Fooi
 • Transfers
 • Retourvlucht naar Marrakech
 • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)
 • €15 boekingskosten

Transport

Je vliegt vanuit Nederland direct naar Marrakech met Transavia. Wij proberen zoveel mogelijk iedereen tegelijk aan te laten komen zodat we een gezamenlijk transport kunnen regelen. 

Let op: boek pas een vlucht wanneer wij aangeven dat het minimale aantal deelnemers is behaald.

Deze reis:

Prijzen vanaf: € 990 p.p.

Periode: juni

Boek deze reis

Ervaringen

van anderen:

‘Persoonlijk ben ik gek op combinatiereizen waarbij mijn ontwikkeling een boost krijgt en ik me kan overgeven aan al het goeds...’

‘Alles wat Mireille hier schrijft over deze reis j.l oktober 2016 onderschrijf ik . Het bijzondere aan mijn reis was dat ik...’

lees meer
schrijf een review