+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yoga in Thailand

Ervaringen van anderen:

Net terug van 2 heerlijke weken bij Samahita! Ik had al wel yoga-ervaring zowel in Nederland als daarbuiten, maar dit was veruit de beste plek. Het is de combinatie van de prachtige plek, prima accomodatie (heel erg schoon!), geweldige yoga, lieve staf en de relaxte, huiselijke sfeer. De staf ondersteunt en stimuleert je geweldig, en ze zijn superlaagdrempelig. Alleen al voor hen ga ik volgend jaar weer!
Lotte - 24-03-2018


Dit resort is een heerlijke plek. Ik had geen enkele yoga ervaring, maar dat was geen enkel probleem. Iedereen krijgt voldoende aandacht en uitdaging. Het programma is gestructureerd en redelijk pittig, maar je kunt zelf bepalen waar je aan mee doet. Het eten is goed en gezond. De eerste week was de groep niet te groot, dat was erg fijn. Rond kerst ben ik een week terug gegaan, en dan geeft Paul (eigenaar) alle lessen. Self-practice (begeleid) kan ook, waardoor je leert hoe je er thuis zelf mee verder kunt. Fijne plek, persoonlijk en overzichtelijk en voldoende ruimte voor zon, zee en strand (en hier en daar en excursie als je dat leuk vindt). Grote kans dat ik een keer terugkom!
Bonnie - 31-12-2017


Heerlijke plek op een rustig deel van het eiland. Het YogaCoreCycle programma is erg intensief maar geeft veel ruimte om aan te passen aan je eigen voorkeuren en gemoedstoestand. De lessen en docenten zijn erg goed en geven veel uitleg en aanwijzingen. Het resort beschikt (naast het programma) over alle faciliteiten om helemaal tot rust te komen: een stoombad, goede spa met veel treatments, juice/snack bar, shop, meditatietuin. De brunch en avond buffetten zijn ook heerlijk, uitgebreid en gezond. Echt een aanrader!
Esther - 21-12-2017


Wat een prachtig resort op een mooie rustige plek op het eiland. De docenten zijn erg goed, de lessen zeer afwisselend: fysiek en mentaal, inspannen en ontspannen, alles komt aan bod. Het eten is daarnaast echt heerlijk. Zeker een aanrader voor als je één of twee weken helemaal tot rust wil komen!
Malon - 11-12-2017


fantastische plek! de combinatie van yoga (zowel led-class als selfpractice), spinning (met uitzicht op zee), meditatie(heel inspirerend) en coretraining (zwaar maar gaf ook voldoening) voelde helemaal compleet en het eten was geweldig. Ik denk erover om over een jaar nog een keer te gaan, als de tijd en financien het toelaten. Enige punt was dat de reservering niet was aangekomen. Dat voelde even lastig, maar werd gelukkig snel opgelost. Ook de docenten zijn overigens heel goed. Omdat de groep klein is krijg je persoonlijke hulp en aandacht om je poses te verbeteren en beter te snappen hoe yoga werkt. heel divers gezelschap waar ik me prima mee heb vermaakt: er komen zowel stellen als mensen die solo reizen, zoals ikzelf. Echt een aanrader.
Iris - 20-11-2017


Het was een heerlijke, inspirerende ervaring. De combinatie van yoga en fitness vond ik heel prettig. Leraren waren goed en vol aandacht. Genoeg tijd om te rusten aan het strand of zwembad. Eten was heel goed en het contact met de verschillende gasten, die van de hele wereld naar deze plek waren gekomen, was bijzonder.
Ruby - 12-02-2017


Een oase van rust die me meteen overviel! Een uitmuntende kamer, perfect proper en modern, rustig gelegen, alles naar wens! Ik werd zeer hartelijk ontvangen en werd meteen wegwijs gemaakt. Ik ontdekte gaandeweg dat de grootte van het resort echt was hoe ik het idealiter had gewenst: niet te groot, niet te klein! Het ochtend-ademwerk en de restoratieve yoga om 17u vond ik HEERLIJK! Echt een droom om te beleven op de beach shala! Ik vond het fijn om te merken dat mensen van over de hele wereld met allerlei uiteenlopende jobs, hun stressvolle omgeving enkele dagen hadden verlaten om te komen detoxen en/of ontstressen met een aangepast aanbod in begeleiding. Het aanbod van eten is werkelijk onbeschrijflijk: gevarieerd, gezond, zoveel keuze en super vers. Ik heb enorm lekker gegeten echt een dikke pluim aan de koks en kokkinnen!
Emrik Antonella - 23-12-2014


Een hele mooie en rustige plek met fijne mensen. Lessen erg goed afgestemd op verschillende niveaus. Faciliteiten en eten, top!
Alicia - 18-06-2014


Ik ben gister uit Thailand teruggekomen. Het was een heerlijke vakantie! Samahita is een heerlijke plek! Lekker verscholen en ver weg van de toeristen. De combi van yoga, massages en heerlijk eten was echt de perfecte manier om op te laden na een drukke periode op het werk. Al met al een heerlijke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Daphna - 12-05-2014


Een prachtig en vooral ook heel schoon resort in Thailand, heerlijk eten en hele goede docenten. Alles wat je verder zelf nog wilde toevoegen aan massages, meditaties en ook extra eten als je daar behoefte aan had, kon voor je worden gezorgd. Ik heb het heel erg goed gehad en overweeg nu al om het volgend jaar weer te doen. Het was echt een fantastisch cadeau aan mezelf!
Petra - 23-01-2014


Twee weken vrijwilliger in Elephant Nature Park, twee weken gereisd en als afsluiting een week yoga. Het was geweldig!! De combinatie was voor mij perfect. (Hard)werken tussen de olifanten was een heel bijzonder, mooie ervaring. Het reizen bracht veel leuke ervaringen en het yoga resort was een zeer welkome afsluiter. Wat een supermooie plek is dat op Koh Samui. Een schitterend resort, met heerlijk eten en goede (voor mij soms wat confronterende) en relaxende yoga. Heb veel leuke mensen ontmoet, ben geheel tot rust gekomen en nu dus voldaan en vol goede voornemens weer thuis. Het heeft me echt gebracht wat ik zocht, en meer. Dus bedankt en succes met jullie inspirerende organisatie.
Angelique - 25-09-2013


Yoga Thailand is een prachtige locatie op Koh Samui en ik ben erg blij dat ik deze week bij jullie heb kunnen boeken. Bedankt hiervoor! Daarna heb ik zelf nog rond gereisd door Thailand maar zo'n fijne plek als deze ben ik niet meer tegen gekomen. Ben nu al gelijk weer verder aan het kijken op jullie site, want wat bieden jullie prachtige reizen aan. Tot de volgende keer weer!
Lynn - 15-03-2013


Ik heb in maart en april van dit jaar de combinatiereis yoga en vrijwilligerswerk gedaan. Een aanrader voor iedereen die naast genieten van een idyllisch yoga-verblijf ook graag wat teruggeeft aan het land van bestemming. Thailand is een fantastisch land om (alleen) te reizen. Het lesgeven, wat ik 2 weken heb mogen doen is een heftige, maar te gekke belevenis. Je leeft tussen de bevolking daar, dus je ziet, proeft, ruikt en beleefd het echte Thailand. De yoga week daarna, plaatst alles in een nog mooier perspectief. Heb me zelden zo goed gevoeld van al het gezonde, heerlijke eten en de fantastische yoga lessen als na deze reis!
Therese - 04-10-2012


Ik heb de mooiste reis gemaakt ooit! Jammer dat ik niet langer kon blijven anders had ik dit zeker gedaan! Wat een prachtplek met mooie gasten, goede lessen, hemels eten en een heerlijke locatie en verblijf. Wat zou helpen een nog betere ervaring te creeren is de receptie die beter Engels spreekt. Hierdoor worden misverstanden makkelijker vermeden. Mijn pick up verscheen niet en om duidelijk te maken dat dit geen ramp was maar ik wel wilde weten wat er gebeurd was een beetje lastig te communiceren.
Sabine - 31-08-2012


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €1106 p.p.

Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december

Boek deze reis