+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Mindfulness reizen door Tanzania

Ervaringen van anderen:

Voor mij was deze reis levensveranderend op een hele subtiele, maar diepgaande manier. Alina laat je het echte Tanzania zien, horen, ruiken, proeven en voelen. De overweldigende natuur die zich met elke stap aan je onthult en elke keer anders is, de unieke mensen die op je pad komen, mijn reisgenoten, de onvergetelijke ontmoetingen met de kinderen, de close encounters met de dieren, de lol, de ruimte en de stilte, het is allemaal even onvergetelijk. Het mindful aspect van het avontuur verhoogt je zintuigen en zet je met beide benen op de grond en bovenal in het nu. Wees niet verbaasd als je hart af en toe overstroomt en blijft stromen en je niet kunt stoppen met grijnzen, zoals ik. Ik ontdekte mijn innerlijke nomade die niets meer of minder nodig had dan wat er op dat moment was. Heel wat voor iemand die op voorhand dacht niet te houden van tentjes, groepsreizen, dagenlang niet douchen, poepen en plassen in een gat en nog wat van die dingen… ;) Ik had niets willen missen. Het was extatisch en bevrijdend tegelijk. Mijn mindful adventure in Tanzania is voor altijd in mijn hart. Dus boek deze reis, jump in, met hoofd, ziel en hart!
Kim - 02-09-2018


Twee weken thuis en ik geniet nog steeds na. Ik heb echt een beetje heimwee. Wat een ongelooflijk mooi land! Die natuur: alle kleuren, de weidsheid, de sprookjesachtige landschappen, soms lieflijk, soms rauw maar altijd adembenemend mooi. De prachtige mensen, zo kleurig. En de geluiden; de geitjes met hun belletjes, de stemmetjes van de Masai kinderen die komen aanrennen, het geruis van de bladeren, de dierengeluiden in de verte. De geuren: vuur, bloemen, kruiden. Ook de mindfulle wandeling, de stilte meditaties, de gesprekken en de inzichten die ik heb gekregen waren (en zijn) enorm waardevol. En dan nog het heerlijke eten, de ontzettend fijne groep en de geweldige begeleiding van Alina en haar team. Het was een groot, prachtig avontuur. Ik heb intens genoten en had dit voor geen goud willen missen.
Susanne - 31-08-2018


Ik heb het heerlijk gehad in alle opzichten! Een kampeerplek tussen Masai dorpen, een boom en weids uitzicht. Bij het krieken van de dag vijf ritme dansen van Gabrielle Roth. Herinneringen aan jarenlang dansen, herinneringen aan ingrijpende gebeurtenissen toen. Nu opnieuw dansen met de emoties van rouw en verlies: vloeiend en huilend, stampvoetend staccato en verstild. De Masai begeleider Muran danst mee, de tiener dochters van Rama de chauffeur ook. Dit is zoals het leven kan zijn in al haar diversiteit en levenslust. Op de laan lopen mensen van dorp naar dorp, ze blijven staan, kijken en leunen even op een stok en lopen weer door. "Een Mindful innerlijke en uiterlijke reis door Tanzania, avontuurlijk en inspirerend.”
Lieneke - 02-02-2017


Deze safari was een reis naar een ontzettend mooi land maar ook ontzettend mooi naar binnenin jezelf! Vanaf het eerste moment dat ik daar was, vielen de zenuwen weg en was het enkel nog gezonde spanning: “wat er de komende 2 weken nog zou gebeuren". En wat is er allemaal wel niet gebeurd. We hebben gespeurd naar leeuwen, olifanten, luipaarden... wat was dat ontzettend mooi om daar tussen te staan! Echt een wauw gevoel. Daarnaast was er ook het super mooie landschap tijdens de wandelingen waar we zo extra hebben kunnen genieten door de mindfullness oefeningen en doordat we helemaal in het NU hebben geleefd. Elke maaltijd was een feestmaaltijd van onze leuke kok! Indien je nog twijfelt, gewoon doen en laat je meenemen in een bijzonder avontuur. Ik neem het zeker mee en ik ben absoluut minder angstig geworden sinds ik terug ben!! Echt WAUW!!!!
Lindsey - 02-02-2017


Sommige momenten vergeet ik nooit meer. Dat we zaten te mediteren bij Empakaai, het prachtige vulkanische meer in Ngorongoro. Ik had een plekje gevonden waarbij ik tussen de planten door naar het meer kon kijken. Dit was een onvergetelijk moment van naar binnen én naar buiten kijken. Ik voelde me zo gedragen door de natuur. Al mijn zintuigen stonden open. Alina kiest voor mensen en plekken die passen bij haar mindfulness insteek. De oefeningen (die zeker iets losmaken), het wandelen, kamperen in het wild, de Masai die we ontmoetten, het was allemaal écht en puur. Ik ben Alina, Rama, Msafiri en Tuma dankbaar voor deze ontzettend mooie reiservaring. Een ontmoeting met mens en natuur, en met mezelf.
Lizanne - 02-02-2017


Zo weer terug in Nederland. Ik had nog wel een poosje kunnen blijven, ik vond het geweldig het gaf me veel rust. Eindelijk eens tijd voor mezelf. Wil graag nog een Mindful reis maken. Heel erg bedankt voor de inspirerende reis.
Jannet - 02-02-2017


Mindfulness door Tanzania heeft ervoor gezorgd dat ik de reis op een enorme intense manier hebben ervaren. Een mooie reis door een ontzetten mooi landschap maar ook een mooie reis naar binnenin jezelf door alle oefeningen die Alina met ons heeft gedaan. Kortom, deze reis is absoluut een aanrader en een mooie combinatie om aan jezelf te werken en het mooie landschap.
Lindsey - 25-08-2016


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: 1650 p.p.

Periode: juli, augustus, oktober, november

Boek deze reis