+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yoga op Tenerife

Ervaringen van anderen:

Prachtige locatie, fijn team, open en ontspannen sfeer. Heerlijk eten, uitstekend verzorgd allemaal. Genoeg ruimte letterlijk en figuurlijk om op jezelf te zijn. En aan de andere een goed gesprek en gezelligheid op te zoeken. Erg goede en sympathieke yoga docenten, die altijd variaties gaven tijdens de lessen voor ieder niveau. Kortom: ik heb genoten!
Pauline - 21-03-2019


Prachtige plek en heerlijke sfeer, eten en mensen. De ongedwongen sfeer werkt perfect om ruimte te houden voor je eigen retreat en processen. De chakra week is een mooie mix van kennis, oefening en ruimte om te genieten van de natuur.
Linda - 17-03-2019


Wat heb ik genoten van deze reis. De reis naar de super mooie finca met lieve mensen die je een onvergetelijke week bezorgen maar ook de reis naar binnen. Door yoga, door mooie gesprekken, door het lekkere eten wordt iets van binnen aangewakkerd waar je heel lang, misschien wel je hele leven profijt van hebt. Kortom een echte aanrader.
Joke - 01-03-2019


Ik heb een geweldige vakantie gehad op deze prachtige bestemming. Je voelt je enorm welkom door de zeer persoonlijke aanpak van de eigenaren. Er is veel aandacht voor details, zoals kleine lekkere hapjes tussendoor die zelf gemaakt worden. De sfeer is erg warm, liefdevol en veilig. Het eten is voortreffelijk en een inspiratie voor mij om anders te gaan koken. Het heeft mijn ogen geopend. De yogalessen zijn super. Het is een mix van een meer uitdagende les in de ochtend en een meer rustige/meditatieve les in de middag/avond. Ik heb een hele fijne vakantie gehad op een prachtige bestemming met een hele fijne groep gelijkgestemde mensen! Ik raad iedereen deze heerlijke week aan. Je komt herboren terug.
Aphra - 17-06-2018


Hele fijne yogadocenten, super lieve groep mensen, mooi huis op de beste plek die je maar kan bedenken in Tenerife, Masca, met immense uitzichten over bergen en zicht op zee in de verte. Een overweldigende natuur-ervaring bij vriendelijke mensen en fantastisch eten. De mogelijkheid samen te zijn dan wel je terug te trekken, zijn zowel op het terrein als daarbuiten legio. Herboren terug gekomen.
Maartje - 03-06-2018


Een magische finca met de juiste vibe voor een week yoga en meditatie. De gastheer en -vrouw zijn ontzettend vriendelijke en lieve mensen die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Het vegetarische eten is super lekker en met liefde klaargemaakt, dat proef je! De yoga teachers zijn ook bijzonder lieve dames met een engelengeduld. Ik zou deze retraite zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een weekje rust, yoga en meditatie in een liefdevolle omgeving.
Manon - 29-05-2018


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €799 p.p.

Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december

Boek deze reis