+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Holistische Yoga & Wellness Retreats op Ibiza

Ervaringen van anderen:

Door de liefdevolle aanraking, zoete wierook en rustgevende muziek kon ik mij tijdens de eerste paar uur op de Get Glowing retreat direct open te stellen voor alles wat ik wou loslaten. De nieuwe energie die ik hier wilde opdoen ademde ik de dagen erna als het ware in. Het voelde heel bijzonder om door onbekende handen zo helend aangeraakt te worden tijdens een massage na elke yogales, om zoveel mooie woorden toegesproken te krijgen en met plezier neemt men je zoveel mogelijk uit handen. De locatie Can Ilumniosa was absoluut fantastisch en er werd dagelijks schoongemaakt, een zeldzaam uitzicht en de stilte waren kalmerend. Tijdens de yogalessen waren er twee docenten aanwezig waardoor je vaak een helpende hand kreeg toegereikt. De yoga, workshops, treatments die bijgeboekt konden worden, de netheid, het eten en de docenten: allemaal zeer professioneel en op elkaar afgestemd. Er past geen betere benaming bij deze retreat, je keert huiswaarts met een blijvende sprankeling in je ogen.
Lotte - 15-05-2018


I had an amazing and magical experience during the Harmonize retreat in October 21-26th! It was incredible. The day I arrived it immediately felt right and when being received by such a warm welcome hug from Marrejan I was truly grateful for my choice and really felt being taken good care of. The team spread so much love and positive energy and gave me so much inspiration. Vivienne's yoga classes were really exactly the type I needed, smooth and slow and deeply relaxing. Nic's gentle support during the practice was heart-warming. Lynne's massage was unbelievable and Donna's support and information on ayuvedic health practice super interesting which I will further pursue. Mayla's food was a blessing and I was grateful every day to be able to enjoy her delicious meals. Faye's Heart and Mind connection was exactly the healing treatment I required thanks to Marrejan who had advised me to do a session with Faye. I truly hope to keep in touch with "Charlie's Angels' and be back on the island very soon. The finca is beautiful and provides a calm place and space that is needed to calm down the mind and feeling and listening to the body more. The retreat has confirmed my path and even provided more inspiration and personal motivation for me to live an even healthier and even more joyful life. I cannot state my gratitude enough. Thanks again lovely power women! Anja
Anja - 30-10-2017


In augustus deelgenomen aan de Restore, Rebalance and Rejuvenate week. Het was geweldig. De locatie, het eten, yoga icm hittraining, de warmte van de begeleiding en de groep. Echt een cadeau voor jezelf!
Sabine - 23-09-2017


Een mooier cadeau had ik mijzelf niet kunnen geven! Ik heb voor de Restore, Rebalance and Rejuvenate op Can Amonita gekozen. Het was meer dan ik ervan verwacht/gehoopt had! De mails voor- en achteraf, het warme onthaal, de liefde van de meiden en de gezelligheid van de groep. Lekker jezelf kunnen zijn, je lichaam goed te verzorgen met de yoga/ hittraining en vooral het fantastische eten de hele dag door! Zo knap dat je met alleen plantaardig voedsel, zo goed kunt koken, dan is het echt je passie! Mijn herstel van een burn-out heeft na deze week echt een goede boost gekregen! Mijn omgeving geeft ook aan dat ik weer wat meer straal, en meer rust en tevredenheid uitstraal. Iedereen zou dit zichzelf eens moeten gunnen!
Wendy - 30-08-2017


Last minute boeking gedaan...en helaas de uitgekozen retreat zat vol. Maar geheel niet getreurd, ik kreeg heel mooi tegen aanbod. Ik heb een fantastische week gehad. De reis begon al thuis met warme mail die ik ontving met daarin oa het programma. De finca was mooi met een mooie tuin met zwembad. Heerlijk rustig gelegen met op loopafstand een dorp. Kirsten is een fantastische lerares waar de passie vanaf spat. Met zowel aandacht voor de body als de mind. Het eten was heerlijk. Ik heb een hele fijne week gehad en ik voel me een stuk lichter en opgeruimder. Ik kom zeker nog een keer terug!
Claudia - 14-06-2017


Net terug van een heerlijke en inspirerende week Get Glowing Yoga reis op Ibiza. Zo veel geleerd in korte tijd en heel erg bijgekomen. Een echte reset voor lichaam en geest. Het gezonde eten en het team van mensen op het retreat is geweldig. Het zit em ook in de kleine dingen, bijvoorbeeld de mini hoofd en voetmassage na een yogasessie en een heerlijke smoothie erna, overal is aan gedacht. Echt een kado aan jezelf! Heb ook zoveel nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan. Ik zou het ook iedereen aanraden! Tip: houd daar een dagboekje bij, want het is te veel om te onthouden!
Jorien - 07-05-2017


'Harmonise yourself'-retreat op Ibiza Vijf dagen alle tijd voor yoga, meditatie, mindfulness, massages en allerhande therapieën in de beslotenheid van een prachtig opgeknapte eeuwenoude finca, op een afgelegen plek op Ibiza: wat een cadeau aan jezelf is dit. Ik was de enige Nederlandse in een groep van 8 vrouwen en voelde me geen seconde alleen, dankzij de warme, betrokken begeleiders én de overige deelnemers, met wie je je al snel verbonden voelt - ik wel, althans. Ik heb genoten van de supergezonde en overheerlijke gerechten van de Nederlandse vegetarische kokkin Mayla, zo voedzaam en zo vol energie, wat knap je daarvan op. Ik ben ook erg onder de indruk van de kwaliteit van de behandelingen die je ter plekke bestelt, uiteenlopend van bodywork en facials tot Life Coaching en MET (Emotional Freedom Technique). Ik kan dit iedereen aanraden die van yoga houdt en openstaat voor een gezonde, holistische manier van leven - je komt verrijkt en geïnspireerd terug!
Petra - 23-03-2017


Ik heb een geweldige week gehad - heerlijk de tijd gehad om weer tot mezelf te komen en weer 'glowing' door het leven te gaan. De omgeving en de zorg waarmee je wordt ontvangen is heel heerlijk om te mogen ervaren. Relaxing, liefdevol, even weg uit het dagelijkse!
Janneke - 09-10-2016


Het was een heerlijke week, waarbij ik meteen tot rust kwam. De begeleiding was intensief en liefdevol. Vooral de behandelingen waren zeer goed, waardoor ik veel inzichten heb gekregen in mijn eigen proces en dat was zeer waardevol. De energyhealing van Faye is vooral een aanrader! De bedden waren heerlijk, het eten was super goed. Kortom, een echte aanrader!
Irma - 28-03-2016


I'd been on a yoga retreat before and knew it would help me to just stop, take time out, take stock and recuperate from my busy London work and social life. I set off on the retreat to relax and reflect - yet what I found in the north of Ibiza was so much more, it was in two words - life transforming. I was greeted by a collective of inspiring, caring women who exuded a calming energy and were genuinely interested in why I had come on the retreat and tailored various treatments to my needs - it was like arriving to a family I had known for years. The food was incredible I'm now a raw - plant food convert and was tailored to my specialist diet. This retreat is amazing, it completely exceeded my expectations, I feel blessed to have found it and feel I have made lifelong friends, not only with the fellow women on the retreat but the organisers too, who I feel reassured will offer guidance if I ever need it again. If you are looking to take time out to relax, reflect, find a new purpose or simply connect with all the things that will help with your journey through life and womanhood then this is the retreat for you - I would definitely recommend it at least once a year!
Debby - 18-11-2015


Larah and Susie are my Ibiza Angels. With the help of Gini, Lilly, Marrejan, Laor, Karen, Shambala, Jules and Faye they all delivered the most wonderful yoga retreat I have ever experienced. Packed with treatments, teachings, workshops and lectures this retreat has completely transformed my yoga practice for the better.
Ella - 18-11-2015


Women for Women Empowerment retreat in October 2015 was an incredible experience. I felt truly nourished and cared for every step of the way. It was an emotional and deeply spiritual experience for me - and I felt safe to go to places I wouldn't in everyday life. There is something soft, ancient and beautiful about women sharing music, stories and breath together, and the energy which moved around the room was profound.
Anoniem - 18-11-2015


Net een unieke week achter de rug, het was heerlijk. De yoga, de behandelingen, het paardrijden, het eten, de locatie en bovenal de ongelooflijk lieve mensen maakte het een helende, ontspannende, vitaliserende en liefdevolle week. Alle elementen pasten prachtig in elkaar en vooral het paardrijden en de yoga was enorm aanvullend op elkaar. Ik mis het nu al enorm en kom er zeker nog eens terug!
Sophie - 14-09-2015


Ik ben net terug van een week 'just stop' en ben volledig daar tot mezelf en tot rust gekomen. Ik vond het een hele speciale week!! Een combinatie van mooie natuur, lekker ontspannen, heerlijk en gezond eten en een op maat gemaakt programma voor persoonlijke ontwikkeling waar jij behoefte aan hebt, van massages tot aan therapeutische gesprekken. De mensen zijn warm en hebben aandacht voor ieder persoonlijk. Echt een aanrader voor iedereen die echt eens uit zijn/haar dagelijkse routine wil komen, eens echt wil uitrusten/opladen en/of geinspireerd wil worden!!
Nadia - 22-08-2015


Mijn Time to Be-reis bij Shambala en Sandra op Ibiza was fantastisch. Een enorme liefdevolle omgeving hebben ze gecreëerd; heel persoonlijk, open en professioneel. Het eten was erg lekker, de plek prachtig, de yoga super, de massages en coaching fantastisch. Hiermee voor mij de ideale reis om te ontdekken hoe fijn het is om van mezelf te houden en hoe gaaf het is dit met andere te delen. Tot volgende keer!
Véronique - 22-08-2014


De Time to Be week op Ibiza bij Sandra en Shambala is voor mij een fantastische en inspirerende reis geweest. In eerste instantie had ik de reis geboekt om gewoon even te zijn, yogalessen te volgen en te genieten van het eiland zonder een specifieke intentie. Maar dankzij de lessen en therapiesessies van deze bijzondere dames ben ik teruggekomen met met mooie, nieuwe inzichten en volop ideeën om mijn leven een andere richting te geven. Dank aan Tom voor het heerlijke eten, Viramos en Leira voor de gezellige ritjes, Sandra & Shambala voor de warmte en liefde waar ik mee ontvangen ben. En ook dank dat ik mijzelf deze week kado heb gegeven.
Marije Bus - 11-08-2014


Het Just Stop! retreat was fantastisch! Ik heb veel bijgeleerd op alle vlakken - over mezelf en ook mijn eten! Ik ga de yoga thuis doorzetten en eind dit jaar of begin volgend jaar terug naar Ibiza om weer een retreat doen. Larah adviseerde mij het Get Glowing retreat.. Het was een inspirerende reis op alle vlakken en heb ontzettend leuke mensen leren kennen! Ik kijk uit naar een volgende trip met Happy Soul Travel!
Rim - 24-07-2014


Ik ben zo dankbaar dat ik naar de Body&Soul 'Time to Be' week op Ibiza ben gegaan. Het heeft me ontzettend veel goed gedaan; rijk door nieuwe inzichten, wijsheid, veiligheid bij anderen en vooral In mezelf en heerlijke yoga sessies in de natuur. Alle lof voor jullie als Happy Soul (it's in the name)-reisaanbieder en Shambala & Sandra als professionals die deze week met veel liefde en passie hebben begeleid. Ik probeer het gevoel dat ik in Ibiza heb mogen ervaren te verankeren in mezelf, zodat ik de energie kan blijven laten stromen. Kortom, het is een kado aan mezelf geweest :-)
Laila - 23-07-2014


Ik heb mijn retreat als heel bijzonder ervaren. Shambala en Sandra zijn twee vrouwen met veel levenservaring, wijsheid en kennis die ze gul delen. Hun behandelingen zijn van zeer hoge kwaliteit, de yoga is erg goed, de finca heerlijk rustgevend en het eten was superlekker en kerngezond. Wat vooral bijblijft is de ruimte om jezelf te zijn en de liefde die centraal staat.
Marianne - 22-07-2014


Een paar regels over mijn verblijf op Ibiza tijdens het 'Time to be' retreat bij Shambala en Sandra is best lastig. Hoe deze mooie en warme ervaring te beschrijven? Zij, samen met de geweldige kok Tom, hebben alles ingezet om ons verblijf zo zingevend en ontspannend mogelijk te maken. Een zeer persoonlijke aanpak waarbij ik zelf kon bepalen wat ik wel en niet wilde, waarbij zij een prachtig aanbod hadden aan massages en gesprekken en ook vormen als een stiltewandeling of een bezoek aan het strand mogelijk hebben gemaakt. Prachtige omgeving, zowel het huis als de tuin als natuurlijk Ibiza in brede zin. De yoga was ook voor mij als beginner goed te doen, was soms uitdagend, ook mooie combinaties met elementen van dans en beweging. Kortom: ik heb een bijzonder goede tijd gehad! En dat ook dankzij een hele mooie groep.
Bertine - 21-07-2014


Het Boutique Yoga & Detox retreat was in 1 woord: fantastisch! De dames Susie & Faye zijn enorm gastvriendelijk, inspirerend, medelevend, rustig, magisch en fantastische mensen. Can Bikini is een paradijselijke plaats om in te vertoeven, gezellig samen of rustig alleen, overal is er een mooi plaatsje om te relaxen, te mediteren of gewoon even stil te staan. De organisatie, eten, yoga, alles was tip top in orde! Bedankt voor deze magische reis! Een onvergetelijke ervaring!
Lindsay - 27-05-2014


Fantastisch, inspirerend, relaxed, betoverend en absoluut voor herhaling vatbaar
Alexis Goudeketting - 22-05-2014


Het was een grote beleving; de Just Stop yogareis op Ibiza. De 3-4 uur yoga per dag, de massages, zon, relaxen, stiltemomenten en natuurlijk powerfood... Inderdaad; de grootste uitdaging is om nu e.e.a. vast te houden! Nogmaals dank voor deze mooie ervaring en graag tot een volgende keer!
Marielle - 09-05-2014


Alweer een paar weekjes thuis, maar nog steeds voel ik de energie van Ibiza!! Het was fantastisch!! Larah, Susie en Shambala, het team, was geweldig! Inspiratie, energie, troost, gulle lach, overgave, liefde, warmte, acceptatie, ervaring delen, steunen, helpen, verzorgen, flow, gevoel en nog veel meer woorden komen bij me op als ik aan hen terug denk. Wat een positieve en prachtige mensen. Het eten (door Eduardo) was ‘made in heaven’. De massages waren geweldig. Ik heb een reiki-ervaring ondergaan (bij de geweldige Faye) die ik nooit meer zal vergeten. De dagelijkse yoga was inspirerend, de meditaties prachtig, de begeleiding daarbij was ontzettend goed. Ik ben dankbaar voor wat het me heeft gebracht. Ik ga er zeker terug, naar Ibiza!
Annette - 23-04-2014


Mijn Time to be Wellness week op Ibiza was fantastisch. Ik heb tijdens het intakegesprek met Sandra aangegeven dat ik kwam om op te laden en bij te tanken, dat maakte het voor mij makkelijker om me terug te trekken. Mijn fijne kamer (het 'torentje') hielp hier erg bij, daar kon ik me goed met een boek op mijn balkon terugtrekken. De yogalessen waren heel goed te volgen, zelfs met mijn fybromyalgie. Het eten was ontzettend goed, Sandra en Shambala heel vriendelijk en behulpzaam, het huis is heel mooi, het eiland is leuk. Erg bedankt voor het mogelijk maken van de fijne week!
Alexandra - 30-07-2013


De Time to be Wellness reis was fantastisch. Inspirerende mensen, rust, ontspanning, bezinning, geweldig eten en een prachtige omgeving! Een aanrader voor iedereen die even tot zichzelf wil komen. Ervaring met yoga was geen must, voor mensen die geen of weinig ervaring hebben was het een perfect tempo. Ook de sessies waren super. Shambala en Sandra deden het heel erg goed. Wat een prachtige mensen en een inspirerende plek.
Kim - 23-07-2013


Ik sluit me aan bij de verhalen van Sophie en Marjan. Een prachtige plek om tot jezelf te komen, met fijne mensen om je heen en heerlijk vegetarisch eten. Een aanrader!
Marieke - 11-07-2013


Ik heb een heerlijke week gehad bij Sandra en Shambala in Ibiza! Het huis staat op een bijzonder mooie plek, midden in de natuur en is omringt door weelderige bloemen en prachtige bomen. Door de tuin dartelen meerdere poezen en een vrolijke spaniël! Sandra geeft hele fijne yogalessen. Haar uitleg is heel prettig en van hoge kwaliteit! Shambala is een uitstekende therapeute en masseuse en zij omringt je met warmte en oprechte belangstelling. Twee bijzondere vrouwen, die garant staan voor een week van pure ontspanning en innerlijke groei..!
Sophie - 10-05-2013


Ik heb een fantastisch week gehad! Sandra en Shambala hebben ons een heel mooi uitgebalanceerd programma aangeboden, een combinatie van body (flowyoga, wandelingen en heerlijke massages) en soul (meditatie, tapping en goede gesprekken). De wijze waarop zij dat samen doen, vol respect, aandacht en betrokkenheid en nooit ongewenst, vond ik indrukwekkend. Ook mooi om te zien hoe zij elkaar aanvullen. Dat gecombineerd met de zon, de bloemen, de bloesem, de rust, de terrasjes en de zee, het kon haast niet beter zijn. Ook de finca zelf, de tuin, de mooie kamer bovenop het huis en de bourgondische en vooral ook gezellige maaltijden droegen daar zeker aan bij. Nu weer terug voel ik me een stuk lichter en opgeruimder, vol energie om er weer tegenaan te gaan, heel erg fijn. Ik zou het iedereen aanraden!
Marjan - 20-02-2013


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €995 p.p.

Periode: maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober

Boek deze reis