+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yogaweekend in Zeeland

Ervaringen van anderen:

Wat een heerlijk weekend in Domburg gehad. Alles was weer zoals ik gewend ben van Happysoul: goede yoga lerares, super eten (macrobiotisch) en de lokatie was perfect. Slaapkamer was ruim en goed bed. De yogazaal schoon en warm en sauna en zwembad maakt het helemaal af. Ik ben al meerdere keren mee geweest met Happy soul en dit is toch wel 1 van mijn favoriete plekken in NL. Namasté
Desiree - 12-09-2019


Na een intens en druk jaar mezelf een yoga weekend cadeau gegeven. Ontzetten spannend want dit was de eerste keer dat ik zoiets ging doen. Al op het moment dat ik de oprijlaan opreed en warm begroet werd door Jasmijn voelde ik de spanning van mij afglijden. Het ontspannen kon beginnen! En hoe! Een prachtige kamer, een prachtige omgeving, een fijne groep mensen, heerlijke yin yoga lessen en fantastisch eten. Ik ging helemaal zen en opgeladen weer naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar en dankjewel voor de goede zorgen en ervaring.
Vicky - 12-09-2019


En dan … kom je plots in een stukje hemel op aarde. Heerlijke yogasessies idem dito maaltijden. Beiden zeer kleurrijk, healthy-“feelend”, ontspannend en super begeleid door aangename, vriendelijke en professionele dames. Een downward facing dog die bijgestuurd wordt tot aan de zenuwuiteinden van de pink, een brugpose die wordt gestimuleerd, niet doorgedreven aangemoedigd, eigen tempo, eigen beleving. Niet de perfectie, wel het interessant maken van de beleving telt. Omringd en opgenomen in een open-minded groep, fijne levensverhalen, boeiende mensen. Bijzonder genoten van mijn eerste yogaretraite. Hopelijk vind ik ooit nog de tijd en de mogelijkheid om dit nog eens te beleven. Dank je wel organiserend team, yogajuf Chantal, kok Jeanette, yoga-soulmates.
Saskia - 09-07-2019


Net een heerlijk weekend in Domburg achter de rug. De prachtige ligging van de villa, de serene rust die je ervaart, het heerlijke ayurvedische eten van Jeanette en de meditatie- en yogalessen van Chantal maakten het weekend compleet. Met momenten heel zwaar gehad, maar het heeft wel inzicht gegeven. Dank voor deze mooie ervaring.
Riette - 08-07-2019


Net terug van een heerlijk yoga weekend in Domburg. Een groot cadeau! Miluse heeft duidelijk veel kennis van yoga en kan dit ook goed overbrengen. Voor ieder niveau zijn de lessen prima te doen! Naast de fijne lessen heb ik heerlijk gegeten met dank aan Jeanette. Ieder eetmoment was een feestje: lekker en voedzaam! Mocht je nog twijfelen of je wilt gaan: niet doen. Gewoon gaan!
Tessa - 07-11-2018


Mijn derde cadeau in Yogabee! Jeanett kan zo lekker koken dat je thuis meteen aan de slag gaat met Ayurvedische gerechten. Miluse is de fijnste yogalerares voor zo'n weekend, ze is duidelijk en ze sluit aan bij de behoeften van de vrouwentribe. Aanrader voor iedereen die zichzelf eens wilt onderdompelen in yoga rust en heerlijke soulfood.
martine - 05-11-2018


Een fantastisch weekend gehad in Domburg. Jasmijn gaf fijne yogalessen. Veel inzicht gekregen en fijne ervaringen opgedaan. De kookkunst van Simone was top en de massage van Merit was een mooie extra aanvulling. Helemaal tot rust gekomen en genoten. Dank. Dinie 12-09-2018
Dinie - 12-09-2018


Op' retraite' gaan zat al een tijdje in mijn gedachten, maar het effectief doen is toch nog net iets anders. Ik zette de stap ondanks mezelf en het was een verrijking! Tijd maken voor mezelf voelde eerst egoïstisch. Nu heb ik geleerd dat het gewoon een extra zorgen voor jezelf is. Mijn hele lijf werd wakker geschud en vraagt om meer. Ik voel mijn hart weer kloppen, mijn energieniveau is gestegen. Ik ben vertrokken met een heleboel nieuwe bagage. Ik kan weer ademen en begin opnieuw de reis met de glimlach. Special thanks to Felicia en Hedi voor de lieve ondersteuning dit weekend te Domburg.
Neyt Marie-Christine - 11-07-2018


I have been on a good few yoga retreats but the one with Hedi was really special. I left Zeeland feeling grounded and replenished. Yoga and beach is a combination that is hard to beat.
Silke - 09-07-2018


This weekend was my first yoga retreat. I was not expecting anything special, just a weekend dedicated to yoga and to me. The awesome surprise was then even bigger. Everything was just heaven, every thing was just beautiful and could not have been better: Hedi the yoga and meditation teacher with her beautiful kindness and open mind, Felicia the wonderful cook, all the beautiful women who participated, my friend who brought me there, the yogabee place we stayed and the sun which just shined during the 3 days. Thanks to all, these days are going to be engraved in my mind as my special retreat temple. Thank you so much!!
Margareth - 09-07-2018


Het Nidrayoga weekend van 8,9 en 10 juni was heerlijk. Het was een mooie locatie (redelijk dichtbij) de zee. Heerlijke yogasessies van Arianne en tussendoor uitgebalanceerde aparte lekkere veganistische maaltijden van Felicia. Er was een prettige sfeer in de groep en het weekend is voorbij gevlogen
Marjolein - 13-06-2018


Het yoga weekend met Jeannette en Chantal was heerlijk. In alle opzichten een heel geslaagd weekend. Ik voelde me helemaal in de watten gelegd. Het eten was goddelijk en de lessen waren heel erg gevarieerd en afwisselend. Het huis is prachtig, de kamers fijn en zwembad en sauna een extra cadeautje. Met het weer hadden we heel erg veel mazzel. Alle maaltijden en zelfs een yogales buiten in de prachtige tuin, in de zon, omringd door de fluitende vogeltjes. Ik kom zeker terug!
Maartje - 22-05-2018


Een heerlijk ontspannen weekend voor jezelf. Er is een goede afwisseling tussen de lessen en vrije tijd. De omgeving is prachtig om te wandelen op het strand maar eigenlijk hoef je het terrein niet af. Je hoort alleen vogels fluiten, hangt een serene sfeer en je kunt heerlijk liggen in de tuin of de sauna/zwembad in gaan. Jeanette heeft een voedzame maaltijden voor ons gemaakt en mij weer geïnspireerd om thuis (Ayurvedisch) aan de slag te gaan. Dank aan Chantal voor de goede technische lessen en spontaniteit. Een weekend via Happy Soul is het beste cadeau aan jezelf.
Karin - 08-05-2018


Heerlijk weekend gehad met fijne gevarieerde yoga- en meditatielessen door Chantal en het heerlijke eten bereid door Jeanette. Helemaal opgeladen en relaxed weer naar huis. Prachtige huis, met mooie rustige inrichting en tuin en zwembad dragen bij aan het algehele fijne gevoel. Ik had de weekenden hier al een tijdje op m'n radar en ben heel blij dat ik ben gegaan. Ik kom zeker nog een keer terug. Goed om af en toe even weg te zijn uit de drukte en hier te werken aan innerlijke mens. Dank voor alle goede zorgen en duidelijke communicatie.
Sabrina - 07-05-2018


Het was een goed in balans georganiseerd weekend op een mooie locatie. Als een wat oudere eend in de bijt deed het mij goed om in een open mind gezelschap te verkeren. Inspirerende contacten/gesprekken met Michiel en de yogini's gaven mij een goed gevoel. Het was zoals yoga kan zijn, ga op reis en ervaar wat daar op mentaal en fysiek gebied het gevolg van is. De verzorging van de inwendige mens door Daan was uitstekend. Ga nog wel een keer weer op reis.
Rob - 17-04-2018


De mannen Michiel en Daan hebben onze groep helemaal in de watten gelegd met gevarieerde yoga, meditatie, heldere uitleg en heerlijk eten. Het was ontspannend en inspirerend, kortom een aanrader.
Nicole - 16-04-2018


Wederom een inspirerende ervaring. Heerlijke yin yoga lessen gekregen van Michiel met allerlei 'nieuwe' houdingen en Daan heeft ons geweldig verzorgd met vegetarische gerechten en heeft zijn recepten gedeeld. Wat een mooie plek in Domburg en dan ook nog zo'n geluk met zonnig weer. Bedankt!
Marjan - 16-04-2018


Het was een heerlijk weekend. Fijne yoga-lessen met een goede balans tussen yin en yang, door Daphne. Een geweldige omgeving en fantastisch eten! Ik voelde me enorm in de watten gelegd, absoluut voor herhaling vatbaar.
Anke - 21-11-2017


Heel fijn en inspirerend weekend! Prachtige locatie dicht bij de zee, fijne yoga lessen met een goede opbouw met daarbij heerlijk eten volledige verzorgd. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannend weekend. Heel veel dank aan Miluse en Jeanette en de fijne groep!
Julia - 30-10-2017


Een heerlijk weekend onder bezielende leiding van Miluse. De yogalessen waren inspirerend en er werd rekening gehouden met ieders persoonlijke voorkeur en/of beperkingen en er werden diverse opties aangeboden voor de yoga oefeningen. Miluse heeft een fijne stem. Vanwege het internationale gezelschap waren de lessen in het Engels, maar desondanks goed te volgen voor de gemiddelde Hollander. Jeanette, de kokkin, zorgde voor de inwendige mens op Ayurvedische basis: hetgeen resulteerde in zeer smaakvolle, gevarieerde en voedzame maaltijden. Zij hield uitstekend rekening met diëten, waaronder met mijn glutenvrije dieet. De sfeer was plezierig, met 15 vrouwen wel wat druk. Ik had wat meer stilte en sereniteit tijdens de maaltijden en in de vrije tijd wel op prijs gesteld.
Elly - 30-10-2017


It was a wonderful weekend at a wonderful place. I feel energised and refreshed! Thank you to all who made it possible.
Deborah McIntyre - 30-10-2017


Ik heb ontzettend genoten van deze prachtige, inspirerende ontdekkingsreis. Dankbaar ben ik voor het ontmoeten van 15 prachtige mensen. Iedereen verschillend, maar toch allemaal gelijk. Respect, vertrouwen, dankbaarheid, rust en ruimte zijn de woorden die bij mij opkomen. Yoga heeft mij voor altijd gepakt. Snel plan ik weer een onvergetelijke reis.
Stephanie - 02-10-2017


Wat kijk ik met een warm gevoel terug op een heerlijk sound of yoga weekend!!!! vooral de prachtige muziek heeft me diep geraakt! Regelmatig liepen de rillingen over mijn armen en rug (: De combinatie van yoga en muziek zorgde ervoor dat ik echt kon ontspannen. Voor mij geen yoga weekend meer zonder muziek!! En wat een fijn, leuk en goed duo zijn Irene en Terence! Zij genoten ook zichtbaar en dat zorgde voor een enorm postieve vibe, iets wat zo'n weekend nog fijner en specialer maakt! Bedankt voor deze bijzonder fijne herinnering! Lieve groet, Joselien
Joselien - 02-08-2017


Net terug van een geweldig mooi en onverwachts veelzijdig 'Yoga of Sound' weekend in Domburg. Het met veel liefde en zorgvuldig samengestelde muzikale programma van Irene en Terence heeft mij de innerlijke rust gegeven waar ik zo naar verlangde. Uniek en bijna als vanzelfsprekend passen muziek, yoga en meditatie bij elkaar. Puur en recht vanuit het hart gespeelde muziek; voelde zo exclusief, zo bijzonder! Het fantastische eten van Pia wil ik ook nog even benoemen: wát een luxe, wát een overdaad aan (h)eerlijk eten. Dit alles in combinatie met de prachtige locatie, liefdevolle groep, de bloemrijke tuin, de groene omgeving en het strand op 15 min wandelen waren voor mij de ingrediënten voor een weekend dat een bijzonder plekje in mijn hart en herinneringen heeft ingenomen.
Marloes - 24-07-2017


Afgelopen weekend mijn eerste yoga-weekend beleefd. Onder de bezielende leiding van Irene en Terence was het een magische ervaring! De accommodatie was prachtig, de omgeving rustgevend, de deelnemers sympathiek, het eten verrukkelijk (dank Fia!!), de muziek en de workshop betoverend, maar de echte magie ontstond wat mij betreft in de combinatie van Yoga en live muziek! Ik wil nog een keer!
Margot - 24-07-2017


Het zwangerschapsweekend was heerlijk. Fijne yogalessen door Tianjinn, met inspirerende informatie over zwangerschap en geboorte, waar ik veel aan heb gehad. Vanwege het mooie weer konden we zelfs een les in de tuin doen. Ook heb ik erg genoten van de ayurvedische maaltijden van Jeanette. Ik zou dit weekend aan iedereen aanraden!
Fleur - 11-05-2017


Ik ben afgelopen weekend op het 'dikke-buiken-yogaweekend' geweest. Yogateacher was top, heel veel info over zwangerschap, bevalling en post-nataal. Eten fantastisch. maar dan...het huis, de Yoga-Bee in Domburg is echt uniek. Ga er zelf heen om het te ervaren!!!
Caroline - 10-05-2017


Wat een fijn weekend zeg. Ondanks dat ik al een kindje heb, boden de yoga-lessen en workshops van 'Tea&Gin' mij veel nieuwe inzichten. De kookkunsten van Jeanette zorgde ervoor dat het weekend compleet was. Een zeer verzorgd weekend in een prachtige omgeving. Met veel vertrouwen en in goede ontspanning ga ik de komst van ons tweede kindje tegemoet. Heel veel dank!
Anna - 08-05-2017


Heerlijk uitgerust naar een yogaweekend in Zeeland. Ik zou niet meer van het verblijf kunnen vragen. Ik heb veel over Ayurveda geleerd, lekker yoga, heerlijk eten, en gezellig huis (en mensen natuurlijk!). Strandwandeling was ook genieten.
Simone - 08-03-2017


I was in Domburg this weekend and everything was FANTASTIC. The place, clean, bright, nice smell and relaxing The food, wonderful Great with a sauna Tory was one of nicest, sweetest and best yoga teacher I have ever meet. And her knowledge amazing. Jeanette, best cook! and very sweet aswell Cute village and great to have the beech so close. Had a wonderful walk there!
Charlotte - 07-03-2017


Heerlijk ayurveda yoga weekend gehad in Domburg (nov 2016) Tory en Jeanette verzorgen je helemaal. Locatie is heerlijk. Massage erbij maakt het feestje compleet. Voor mij had de yoga wat meer power elementen mogen bevatten. Het was nu meer uitleg over ayurveda (en dat was helemaal top), miste wat meer yoga. Voor dit jaar alweer geboekt een stilte weekend
Martine - 06-01-2017


Wat ik had gehoopt van het weekend is helemaal uitgekomen, zelfs meer dan ik verwacht had. De locatie, eten en lieve mensen was helemaal goed. Ben me van veel dingen bewust geworden en heb mezelf wat meer gevonden. Het enige kleine minpuntje vond ik dat dat we in totaal weinig yogales hebben gehad, we kregen tijdens de yogales nl ook uitleg over ayurveda. Maar dat is dan ook het enige.
Esther - 23-11-2016


Het was een heerlijk zussenweekend; yoga, tijd voor elkaar, bijpraten, lachen, gezonde voeding, locatie, strand, wandelen en ga zo maar door. Ik heb zelf de verkeerde keuze gemaakt om de yoga lessen in het Engels te volgen. De gerechten die Jeanette maakte waren elke keer weer heerlijk. Echt van genoten. Fijn dat we nog een email hebben ontvangen met een korte en duidelijke uitleg over Ayurveda en de heerlijke recepten.
Carin - 21-11-2016


Het was echt fantastisch! Ik heb genoten. Wederom van het heerlijke huis en eten door Jeanette ( wow wat kan zij koken en wat is ze toch een heerlijk mens :-) En Daphne was ook heel goed en fijn! En nieuw voor mij was Karen ook een topper. Al met al genoten. We gaan de rust erin houden.
Hermance - 14-09-2016


Wat een geweldig weekend heb ik gehad in Domburg samen met mijn schoonzusje! We hadden ontzettend veel geluk met het weer, en konden tussen yogalessen door heerlijk wandelen naar het strand of dorp. De combinatie van heerlijk Ayurvedisch eten van Jeanette, de inspirerende yoga lessen van Daphne en de fijne massage van Karin, maakte dit weekend meer dan de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar. Veel dank!
Marlot - 12-09-2016


Een week na ons yoga weekend in Domburg... Nog zo recent en toch ook lijkt het al langer vanwege de drukke week :) Wat was het heerlijke quality time voor mezelf, samen met Joke en de hele groep ! Wat heb ik veel opgestoken, Dank je wel ! Monique, jij legde de oefeningen, het doel van meditatie zo 'simpel' uit, geen zweverig gedoe en bruikbaar om thuis zelf te doen. En bij jou Jeanette mocht ik ondervinden wat de ayurveda voeding met mijn lichaam deed. Dit weekend heeft me nog meer bewust gemaakt, zelfs de massages die ik nadien gaf waren anders :) Jullie inspireerden me, DANK JE WEL !
Cathérine - 12-09-2016


Een mooi, inspirerend en 'warm' weekend. De dynamiek van de groep, de heerlijke yogalessen van Monique en de fantastische maaltijden van Jeanette hebben mij geraakt in mijn ' zijn'. Verder ook genoten van het heerlijke zwembad met sauna, de massage van Liane, het strand en het dorpje. Verder was super fijn om dit weekend te delen met mijn vriendin. Dank je wel allemaal.
Esther Huijsman - 11-09-2016


Afgelopen weekend was een topper. Samen met mijn vriendin gaven we onszelf een happy soul weekend kado! Met zeer dynamische, inspirerende Yogalessen van Monique en overheerlijk gezonde ayurvedische maaltijden van Jeannette en een fijne groep, kon er eigenlijk alleen maar Happiness ontstaan. Dit thema was de rode draad van het weekend. We doken met elkaar in dit avontuur, ik had het niet willen missen. Tegelijkertijd ben ik kleine dingetjes in mijn dagelijks leven aan het inpassen. Mooi toch.
Ilona - 06-09-2016


Was een heerlijk weekend! Ook om samen te doen. Ben helemaal over op de overnight oats, met dank aan Chantal
Carolien - 11-07-2016


Het yoga-meditatieweekend in Zeeland bracht me meer dan ik ervan had kunnen verwachten. Er werd heerlijk gekookt door Bazil, prachtige locatie, fijne groep en vooral geweldig ontspannende Yin yoga- en meditatie van Rolandjan. Alle opgebouwde vermoeidheid kwam eruit. Opgeladen weer naar huis. Thanks en tot een volgende keer!
Nicky - 10-05-2016


Alle LOF voor dit weekend! Ik heb genoten. De yogalessen van Jasmijn waren fantastisch, vol aandacht en warmte. En het eten van Jeanette was heerlijk! Mijn grote complimenten.
Valerie - 12-01-2016


Mijn weekend samen met mijn vriendin in Zeeland was super! We genoten enorm van de omgeving en het eten. Jeanette was geweldig en kookte mooie ayurvedische maaltijden, vol kennis en vriendelijkheid. En natuurlijk genoten we van onze tijd op de mat met Jasmijn tijdens de yin / yang yoga. Dank u voor het organiseren van zulke aardige retraites! Ga zo door!
Lisa - 11-01-2016


Het effect is na 2 weken nog merkbaar: heerlijk om mezelf fysiek en mentaal te stretchen en weer nieuwe dingen over mijn eigen persoon te ontdekken. Daar is een heel team voor in de weer geweest: Daphne en Monique zorgden voor fijne en uitdagende yogalessen, Basil en Ellen vulden dit aan met heerlijk en gezond eten en tot slot was er een fijne groep mensen waarin iedereen zichzelf mocht zijn. Voeg dat alles bij een rustig gelegen huis met alle luxe vlak bij zee.... dan is je yoga-weekend compleet! Thnx allemaal, ik heb genoten.
Jolanda - 27-12-2015


Goede en fijne yogalessen van Monique en Daphne. Compleet en complementair. Feestelijk en heerlijk eten van Basil en Ellen. Genoeg tijd om tussen al dit geweldigs door wandelingen te maken, langs het strand of door de duinen/bossen. Prettig verblijf ook. Met een fijne groep en sfeer. En alle diensten zijn vrijwillig uitgevoerd om met de opbrengst bij te dragen opdat vluchtelingengezinnen, die uit elkaar hebben moeten gaan, weer herenigd kunnen worden. Bijna niet te bevatten fantastisch alles bij elkaar. Bedankt!!!
Roos - 20-12-2015


'Er is een steen verlegd in een rivier op aarde'... Wat een positieve invloed had dit prachtige weekend voor mij. Mijn lijf genoot van de schitterende omgeving, fantastische yogalessen en het onnoemelijke lekkere en gezonde eten. Mijn geest is verrijkt met mooie gesprekken, schitterende rolmodellen en een confronterende reportage rond 'Gelukkig zijn'. En mijn ziel... mijn ziel is zo blij dat die mocht zijn wie hij is, dat zijn verdriet en zijn vreugde begrepen werden en dat er weer een stapje dichter bij harmonie gezet is. Dank jullie wel allemaal !
Kristien - 17-12-2015


Simply incredible! Thank you Daphne and Jaenette for this amazing experience - Namaste
Fiona - 01-09-2015


I guess everything is already said… but again a BIG thank you to each one of you for making my first yoga retreat weekend a warm memorable experience - with a lot of ‘HAPPINEZ’ :) !
Hetty - 31-08-2015


Dankzij Daphne en Jeanette (wat heeft die een verstand van eten!) een heerlijk weekend gehad. Was een bijzondere ervaring. Ga kijken wat er nog meer mogelijk is. Jullie zien me snel weer! Namaste, Kim
Kim Geerts - 31-08-2015


Zo mooi om te zien met hoeveel liefde en passie Monique Jansse en Jeanette Tromp dit 'happy' weekend hebben begeleid. Het was een absoluut kadootje aan mezelf, een prachtige locatie, heerlijk gezond eten, leuke en inspirerende mensen en naast de yoga en meditatie ook heel veel gelachen. De zon was volop aanwezig, zowel in de lucht als in ons hart!
manuella - 11-06-2015


Heel veel dank aan Chantal en Jeannette voor dit super leuke, rustgevende, verdiepende weekend! Ik heb genoten van de goede yoga lessen en het super lekkere eten. Ook werden we heel goed verzorgd en verrast met leuke verrassingen door beide dames. Ook de boeking en de communicatie met jullie (happysoultravel) liep erg goed dank daarvoor. Daarnaast was Domburg en het huis een fantastische locatie; mooi huis, fijne bedden, heerlijke zitkamer, heel veel groen om ons heen, een zwembad en het strand op loopafstand…what more do you want :-) Veel dank.
Hermance - 01-06-2015


Dankjewel aan Chantal en Jeanette. Wat een heerlijk ontspannend weekend. Het eten was fantastisch, yoga was uitdagend. Fijne mensen, fijne plek, kortom fantastisch!
Leonie - 01-06-2015


Een heel hartelijk dank voor dit speciale weekend aan Chantal en aan Jeannette. Zij hebben er voor gezorgd dat het van het begin tot het einde helemaal klopte. Goede lessen en heerlijk eten. Ik ben in die 3 dagen weer helemaal opgeladen. Heel veel dank.
Linda - 01-06-2015


Het weekend retreat in Zeeland (27 mrt t/m 29 mrt) verzorgd door Adela en Jeannette was heerlijk. Het huis is prettig en de omgeving is mooi. Adela geeft erg goed les, ik kon elke keer niet wachten tot we weer aan de les gingen beginnen. Inspirerend en verdiepend! Dat geldt ook voor Jeannette, die elke dag de lekkerste dingen maakte voor de groep.
Willemijn - 03-04-2015


Het was de eerste keer dat ik een yogaweekend deed; ik was nieuwsgierig naar hoe zoiets zou zijn en ik wilde mijzelf eens een mooi kadootje geven. En het bleek een heel mooi kadootje te zijn! Prachtige locatie in Domburg, super goede kok Jeannette en super goede yoga lerares Adela. Ik heb heel veel geleerd van haar. Nog niet eerder heb ik van iemand les gehad die zo daadkrachtig maar tegelijk ook met veel vriendelijkheid en persoonlijke aandacht, de techniek achter yoga zo goed wist over te brengen. Ben stappen verder gekomen en zal tijdens toekomstige yoga oefeningen haar tips goed kunnen blijven gebruiken! Mooi vond ik de laatste zin in de laatste les: Remember... as you sit here...that the best teacher is... in you. He knows... Dank jullie wel allemaal voor het mooie weekend, Cécile
Cécile - 30-03-2015


Het weekend was heerlijk. Wat een fijne plek en prettig huis. Ik heb genoten van heerlijk (ayurvedisch) eten, wandelingen naar het strand en bij het huis (ik zag 2 herten!), lekker veel gelezen, sauna, een gezellige groep en heel fijn iedere dag yoga. De oefeningen, tips en aanwijzingen waren net weer anders waardoor ik verder kwam. Mijn rug is in tijden niet zo los geweest. Bedankt!
Marieke - 14-11-2014


We hebben zeer genoten van het weekend. We gaan het zeker nog eens doen. Complimenten voor Chantal en Jeanette. Maandag hebben we al met succes enkele van Jeanette's recepten gasten van ons voorgeschoteld. Nogmaals dank.
Wilko en Shulamiet - 13-11-2014


Het was een heerlijk, inspirerend en ontspannen weekend. Goede yogalessen met duidelijke uitleg, heerlijk gegeten, leuke en lieve mensen ontmoet, en dit alles op een mooie locatie in een heerlijk huis!
Marjolein - 13-11-2014


Ben heel tevreden over het weekend! Het was relaxt, mooi en lekker. Allemaal zaken die bijdrage aan ontspanning en genieten. Ik kende de lessen van Adela niet maar deze fysieke vorm past goed bij me. De combi met Jeanette was fijn omdat zij ook 'expert' is. Alleen maar plussen dus!
Chantal van der Plas - 15-09-2014


Terwijl iedereen in Maastricht het wel gehad heeft met de regen van de afgelopen periode, loop ik stralend door de stad en fiets ik er gewoon doorheen als het moet. Ik heb drie dagen zeelucht en zon gehad in Domburg. Bovenal ben ik zeer geïnspireerd geraakt door de ayurvedische levenswijze. Het eten dat Jeanette voor ons heeft klaar gemaakt en vooral haar overheerlijke soepjes. Die hebben mij geïnspireerd om ook met de staafmixer in mijn keuken aan de slag te gaan. Heel veel heeft het met me gedaan om naar aanleiding van de informatie die Kirsten ons gaf te onderzoeken welk type ik ben en welke yoga, levenswijze en voeding het meeste bij mij past om in evenwicht te blijven. Alles bij elkaar ben ik ontspannen en vrolijk thuis gekomen met een berg aan inspiratie, meer dan ik verwacht had. Deze reis was voor mij daarom zeer de moeite waard. Dankjewel daarvoor!
Susanne - 29-08-2014


Ik heb het yogaweekend als warm, inspirerend en vol aandacht ervaren zowel bij de staf als bij de deelnemers. De groep voelde meteen goed aan. Ik kom me aansluiten bij wie ik wilde en als ik daar geen behoefte aan had was het ook prima! In mijn visie hoort het ook zo te zijn, dus voor mij was het helemaal oké. Ik wens jullie verder veel plezier en succes met Happysoultravel!!
Margareth - 26-05-2014


Het was een heerlijk weekend in Domburg. Super yogalessen van Daphne, heerlijk eten van Joni, een bijzondere ervaring met masseuse Jasmien en niet te vergeten een perfecte organisatie door Monique. Alle ingrediënten om tot innerlijke rust te komen. En uiteraard hielpen de prachtige locatie en het ongelooflijk mooie weer ook een handje. Ik heb genoten! Dank jullie wel dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt J!! Hartelijke groet, Karina
Karina - 23-05-2014


Ik vond het een heerlijk weekend. Goede yogalessen, heerlijk eten, perfecte lokatie.rn de massage van Yasmien heeft mij veel gegeven. Echt uitgerust aan de week begonnen. Dank je en tot een volgende keer, lieve groet, Jessica
Jessica - 22-05-2014


Het was een heerlijk weekend op een heerlijke plaats. Heb genoten van de kookkunsten van Jolijn. De lessen van Skadi waren een echte eye-opener. De combinatie van de zachte maar diepwerkende yinyoga en dynamische flowyoga waren nieuw voor mij. Maar zeker iets om meer van te willen en te blijven doen. Dank dus ook jullie dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.
Annemiek - 27-11-2013


Ik vond het super goed, de yoga door Eva gegeven was een feest, inspirerend en verdiepend. Goeie lerares met veel humor en veel extra kwaliteiten, haar Ayuvedische kennis is ook zeer inspirerend. Jolijn is een enthousiaste kok, die van de dingen die over zijn de volgende dag weer iets moois op tafel tovert. Het huis was perfect, en zo ook de yoga zaal, de bedden waren zeer goed. Domburg had een museum nacht met een pracht tentoonstelling. Een heel goed weekeinde, m'n batterij is weer opgeladen en zeker voor herhaling vatbaar.
Linda - 30-10-2013


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €395 p.p.

Periode: mei, juli, september, oktober

Boek deze reis