+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yogaweekend aan de Hei

Ervaringen van anderen:

Wat een heerlijk weekend was het! Letterlijk 'even op adem komen', met heel veel dank daarvoor aan Jasmijn! Het prachtige landgoed, het heerlijke weer, de mooie ruimtes in Aan de Hei, het wandelen, de sauna, de fijne meditatie- en yogalessen, het even helemaal niets moeten, alles droeg bij aan de totale ontspanning. Tel daarbij op de fantastische maaltijden bereid door Karin en Rob van Puur koken met Passie en je wil eigenlijk nooit meer weg... Het was voor mij een eerste Yogaretraite, maar zeker voor herhaling vatbaar!
Petra - 03-04-2019


Het was een heerlijk weekend. Geweldige locatie, heel lekker eten en een fijne docente. Even helemaal loskomen van de dagelijkse dingen.
Daphne - 02-04-2019


Het moment dat ik het mooie terrein op liep verscheen er al een glimlach op mijn gezicht. Wat een heerlijke plek is dit zeg! Die glimlach bleef de rest van het weekend bij me. Het hele weekend is met zo veel zorg en liefde ingericht. Je proeft met hoeveel liefde het heerlijke, hartverwarmende eten van Jeanette is bereid. Daphne weet de yogalessen en meditaties bij een grote groep met verschillende achtergronden aan te laten sluiten. En daarbij is ze ook gevoelig genoeg om bij individuele processen aan te sluiten. Ik heb genoten van de rust en schoonheid van de hei. Het hele weekend is ingericht om tot rust te komen en te doen wat voor jou op dat moment goed voelt. Hierdoor kwam ik ook dichter bij mijzelf. Eenmaal thuis zag ik mijn omgeving weer met frisse ogen. Het was heerlijk verhelderend! Namaste.
Beatrijs - 16-03-2019


Echt alles van wat je in beschrijving van dit weekend vindt, klopt ook. Wat ze niet vermelden is hoe onwaarschijnlijk fijn de lessen van Daphne zijn, of de massages van Jasmin, of de maaltijden van Jeannette, of de service van het Happysoultravel team... Dat mag je allemaal zelf ontdekken. Ik kom er in elk geval terug !
Petra - 04-03-2019


Het weekend was voor mij een heerlijke aangelegenheid om even een moment voor mezelf te nemen. En hoe spannend ik het ook vond om in mijn eentje daarheen te gaan, eenmaal daar voelde het vertrouwd en is het weekend voorbij gevlogen. De drie dagen voelen als een complete week vakantie. Het is heerlijk hoe je de dagen begint en eindigt met yoga en meditatie. De lessen gegeven door Thirza waren zeer inspirerend en zelfs voor een beginner goed te volgen. Ze gaf goede uitleg en was tegelijk heel warm en open naar de groep. Heel fijn om mee te maken en het heeft mij echt verder geholpen met mijn houdingen, rust en gevoel. Het verblijf is erg fijn en mooi ingericht. Je kan genieten van de sauna, heide of gewoon een boek lezen in de fijne woonkamer met houtkachel. Ik heb ervoor gekozen om een massage (Yasmin) en coachingsgesprek met Muriel (Walk&Talk) bij te boeken. Beide een absolute aanrader. Alles klopte dat weekend, het eten (ontbijt, brunch en diner) was heerlijk, divers en gezond (Vegan), de locatie is heel mooi, verzorgd en met prachtig uitzicht op de hei. Mocht je nog twijfelen, zeker doen!
Nathalie - 05-02-2019


Een superfijn weekend gehad. Alle tijd en ruimte voor mijzelf en alle faciliteiten worden aangeboden om te ontspannen. De massage en het coach uur hebben mij heel veel gebracht. Net als het contact met de andere deelnemers (veel mensen die ook alleen komen), het lekkere eten en de yogalessen. Het weekend heeft mij inzichten gegeven waarop ik verder kan bouwen. Mijn volgende weekend bij Happy Soul Travel heb ik al ingepland!
Irma - 31-01-2019


Het was voor het eerst dat ik mezelf een dergelijk weekend cadeau heb gedaan. En ik had het nodig dus het kwam als geroepen. Het is een prachtige locatie naast de hei met mooie faciliteiten als een sauna en een relaxruimte. Het eten was echt geweldig, ik was blij verrast dat zulk gezond en uitgebalanceerd eten zo ontzettend lekker kon zijn. Hopelijk kan ik dit thuis voortzetten. De yoga en meditatie was fijn en steeds een rustpunt van de dag. Minpunt was wel dat het erg druk was. Er waren wat mij betreft te veel deelnemers om het persoonlijk te maken. Omdat ik erg gevoelig ben voor prikkels waren gezamenlijke maaltijden, hoe lekker ook, voor mij niet prettig en heb ik me steeds snel nadat ik mijn bord leeg had terug moeten trekken. Daarnaast waren er zoveel mensen dat ik het lastig vond relaties op te bouwen omdat er steeds anderen waren. Ook een relatie opbouwen met Thirza is niet gelukt want zij moet haar aandacht ook op zoveel richten. Hoogtepunt van het weekend was voor mij het wandelende coachinggesprek met Muriel, zij is werkelijk een schat van een mens en ontzettend wijs. Door haar woorden en advies zie ik mezelf weer in opwaartse richting gaan. Conclusie; ik ben zeker bijgekomen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Maar dat 'aaahh, wat heerlijk dit' gevoel heb ik jammer genoeg niet gehad. Hopelijk kan ik dit bij een volgende keer, wanneer ik van tevoren weet dat de groep niet zo groot is, wel zo ervaren.
Annemieke - 28-01-2019


Rust, ruimte en bezinning. Drie ingrediënten tezamen met heerlijke maaltijden maakte dit weekend tot een absolute aanrader! De in-en ontspannende yogalessen werden afgewisseld met heerlijke meditaties en een ligconcert. Dit alles in een mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Ik ben heel enthousiast en ga zeker nog een keer heen.
Marcelle - 05-12-2018


Het was mijn eerste retreat in ook nog eens een vrij ingewikkelde periode in m'n leven. Ik kan niet anders zeggen dan dat het mij goed bevallen is. De locatie is fantastisch: ruim, sfeervol en comfortabel! Vanuit de boerderij heb je direct zicht op de hei, waar je met twee stappen buiten de deur ook zo bent. Het eten van Jeannette was heerlijk, zo knap hoe dit gezond, divers en verrukkelijk tegelijk kan zijn! En dan de bijzondere meditaties, yoga lessen en energie van Irene.. Daar zijn geen woorden voor. Dit alles samen maakt dat de energie met alle deelnemers warm en positief was, met vooral ruimte voor jezelf. Ik kan het iedereen aanraden!
Sophie - 03-12-2018


Het was een heerlijk weekend! De locatie is perfect en het verblijf erg mooi. De lessen van Daphne waren voor iedereen te volgen en hebben mij weer geïnspireerd om mijn lessen thuis weer op te pakken. In combinatie met het eten was heb ik mijn balans weer kunnen vinden. Ik kom zeker terug en dan neem ik mijn zusje mee.
Marieke - 06-11-2018


O, wat werd mijn soul happy van dit weekend! Liefdevolle aandacht voor body en mind in een prachtige omgeving. Het beginpunt van meer aandacht en zorg voor mezelf, wat me vervult met een diep gevoel van vertrouwen. Ik heb de basis in mezelf hervonden en ben daarvoor intens dankbaar. Namasté, prachtige vrouwen! 🙏
Valentine - 01-11-2018


Wat een fantastische plek aan de hei, heerlijke maaltijden van Jeanette, inspirerende yoga lessen van mijn favoriete docent Daphne en als kers op de taart een bijzondere massage van Jasmien. Ik ben als herboren thuis gekomen. Heb nieuwe energie opgedaan en mooie inzichten verkregen waar ik echt mee verder kan. Heel veel dank daarvoor. En ook dank aan alle fijne vrouwen met wie ik dit weekend heb mogen delen. Het was een voorrecht om zoveel positieve 'female energy' te voelen. Ik kom heel graag terug Aan de Hei!
Karina - 30-10-2018


Wat een inspirerende ervaring was dit weekend! Yoga weekend aan de Hei in Hilversum met Daphne. Wat een prachtige locatie midden in de natuur. De combinatie van yoga, meditatie, heerlijk eten, kletsen, boek lezen, wandelen, onbeschrijfelijke massage van Jasmien en hangen in de sauna is zo fijn. Stuk voor stuk bijzondere mensen! Ik gun iedereen zo'n ervaring!
Sharon - 30-10-2018


Het herfstweekend was een cadeautje aan mijzelf. Tijd om bij mijn gevoel stil te staan, los te laten wat een ballast geworden is en ruimte te maken voor de dingen die ertoe doen in mijn leven en mij energie geven. Alles kwam op zijn plek terecht dankzij de fijne yoga lessen van Daphne en de heerlijke maaltijden. Vooral ook niet te vergeten de mede cursisten waarbij ik zoveel herkende maar ook weer van leerde over mijzelf. Tot slot was de natuur waarin wij zaten het topje van de ijsberg waardoor je nog meer bij je eigen gevoel kwam. Ik probeer in mijn dagelijkse leven vast te houden wat goed voor mij is en geen tijd meer te maken om te haasten. Tot slot kom ik graag terug. Warme groet Cindy
Cindy Lippert - 29-10-2018


Dank je wel Sanne voor het bijzondere, mooie & gezellige herfstweekend waarin jij ons onderrichtte in de (natuur)elementen. Ik vond het heerlijk om weer te leren en te ervaren om met mezelf en met andere fijne mensen aan de slag te gaan. Jouw zonnige persoonlijkheid en de positieve sfeer die je creëerde was een cadeautje! Net als de impact van de geweldige massage van Jasmien en natuurlijk de professionele vegan kok Karin met partner, die elke maaltijd tot een feest maakte.
Paula - 15-10-2018


Goed om er een weekend uit te zijn. Lekker eten van Marianne en goede lessen van Thirza. Fijne plek om te zijn, mooi zo aan de hei.
Annemieke - 03-10-2018


Heerlijk yoga-weekend gehad Aan de Hei. Thirza van der Hoef is een fijne down to earth yoga-docente en het vegetarische eten van Marianne was heerlijk! Mooie nieuwe accomodatie, fijne kamers en prachtige omgeving. Ik kom graag nog een keer.
Brigitte - 01-10-2018


Mijn weekend op de Hilversumse hei was fantastisch. De unieke locatie, middenin de prachtige natuur en de mooie boerderij maken dit dé plek voor een weekend tot jezelf komen. Dit in combinatie met de fijne lessen (en prachtige zang) van Irene en het heerlijke eten van Jeanette, maakte dit weekend voor mij perfect. Compleet ontspannen en met een leeg hoofd kwam ik weer terug thuis. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lotte - 01-10-2018


Als yoga-rookie ben ik het weekend open in gestapt. De drukte en hectiek van thuis ebden vrij snel weg dankzij de weidse omgeving, de warmte van het gezelschap, de prachtige accommodatie, het heerlijke, gezonde eten en de fijne yogalessen. Deze duik in de yoga en meditatie was verfrissend en hartverwarmend tegelijk. Ik ben weer opgeladen en hoop de rust die ik heb gevonden, in mijn dagelijks leven vast te houden.
Melinde - 01-10-2018


Ook voor mij was dit mijn eerste yogaweekend. En, wat voor één. Heerlijk gebouw met prachtige yoga zaal en een zeer goede vibe. Ik ben helemaal tot rust gekomen en heb veel nieuwe inzichten gekregen van yogadocente Thirza. Ontzettend lekker vegetarisch gegeten. Dit weekend is een cadeautje die ik mezelf zeker vaker zal schenken!
Marjolijn - 01-10-2018


Ik kijk terug op een geweldig weekend aan de hei. Door de omgeving en prachtige accommodatie kom je gelijk tot rust wanneer je één voet over de drempel zet. Mijn weekend begon met een fantastische massage van Jasmien en de fijne vibe die ik daar uithaalde heeft zich het hele weekend doorgezet. De lessen en muziek van Irene hielpen mij enorm om naar binnen te keren en de maaltijden van Jeanette waren elke keer genieten. Dit was mijn eerste yogaweekend en deze bijzondere ervaring maakt dat ik niet kan wachten om opnieuw te gaan!
Myrthe - 23-09-2018


Wat een fantastisch weekend. De locatie is voortreffelijk en geeft rust. De grote ramen, waardoor de natuur binnenkomt. De rustig ingerichte kamers. Niet groot maar efficiënt. De yogazaal ruim en voelde goed aan. Perfecte sauna en stilteruimte. Massage van Jasmien was fantastisch. Zo ook de Ayurvedische maaltijden van Jeanette. Het programma van Irene Sportel was heel goed opgebouwd. Door de meditaties, oefeningen, yoga, muziek en stilte periodes kon ik helemaal bij mezelf komen. Ik heb inzicht gekregen en kan ermee verder. Dankjewel Irene, je deed het voortreffelijk en met veel liefde. Ik voel me al een stuk beter!
Kitty - 28-08-2018


Heerlijk weekend gehad! Super mooie locatie, goed geregeld, eten was top, Irene's lessen waren heel fijn (soms iets te ongrijpbaar nog voor mij, maar dat is vast een proces ;-) en massage ook echt fantastisch! Stiltes waren heel fijn, (begreep wel dat sommige mensen daar niet helemaal op hadden gerekend), bedden lagen heerlijk alleen de badkamer werd wel een beetje nat bij het douchen. Maar al met al echt een feest en wil zeker weer eens met jullie allen samen zijn :-).
Stefanie - 27-08-2018


Een onverwacht prachtweekend: letterlijk en figuurlijk hartverwarmend, ook al voelde dat hart soms pijnlijk aan. Heb geproefd aan zelfliefde, dankbaarheid, vergeving en veel meer...en het smaakt naar meer...Tot een volgende reis, want die ga ik zeker maken, of ik een yogareis win of niet.... Ik kan iedereen aanbevelen een reis te maken, alles tot in de puntjes verzorgd en toch erg mensgericht. Een hartengroet van Radha.
Radha - 27-08-2018


Wat een mooi cadeau was het weekend aan de Hei. Bij aankomst sta je midden in de natuur en wacht er een prachtige locatie op je waar het je aan niets ontbreekt. Het programma is zo gemaakt dat er een goede balans is tussen inspanning en ontspanning. Marianne verwent je het hele weekend met heerlijke superfood en Daphne verzorgd zeer professionele yoga lessen waarin je veel binnen je zelf kunt ontdekt. Het met elkaar kijken naar de bloedmaan midden op de Hei maakte dit weekend extra bijzonder. Het heeft me goed gedaan en ik ga dit zeker nog een keer doen.
Saskia - 01-08-2018


Een fantastische locatie, middenin de prachtige natuur. Goed afgestemd programma van yogalessen, meditatie en heerlijk eten, liefdevol bereid. Daphne is een yogadocente met een prettige uitstraling. Ze voelt heel goed aan wat je als deelnemer nodig hebt. De groep was groot, maar heel aandachtig naar elkaar, waarbij er genoeg ruimte was voor ieders verhaal. Een ervaring van verbinding......
Anita - 30-07-2018


Wonderful experience - a superb location to relax and press the RESET button. Daphne provided us with a well-balanced programme for the weekend, coupled with delicious and nourishing food. Despite the heat, we all succeeded in chilling out, and I left the weekend feeling that I had had a little of the much-needed rest that my body was craving.
Jessica - 30-07-2018


Vrij spontaan dit weekend geboekt. De week op Mallorca via HST een jaar eerder was erg goed bevallen - ik ben het helemaal niet gewend dat alles is geregeld op een vakantie, dus ik nam me meteen voor elk jaar zoiets te doen. Dat de accommodatie 'Op de hei' zo nieuw is was een extra argument om gewoon te gaan. En, ben erg blij dat ik dat heb gedaan! De locatie is super: omgeven door de natuur in een net met smaak verbouwde boerderij. De groep was gevarieerd en leuk. Het eten van de kok was heerlijk, de yogalessen zowel ontspannend als intens, maar ook erg interessant. De combinatie van yoga, meditatie, eten, kletsen, boek lezen, wandelen en hangen in de sauna is fijn. Je bent er echt even helemaal uit. En dat eigenlijk niet eens zo ver van huis. Grote kans dat jullie me volgend jaar ergens terug zien tijdens een van de reizen!
Eveline - 28-06-2018


Mijn eerste yoga weekend. ‘De vuurdoop’, zeiden we een beetje gekscherend. En wat voor een vuurdoop! Niet alleen de lokatie en accommodatie (aan de Hei in Hilversum) was geweldig. De yogalessen en - docente waren top en diepgaand en de maaltijden waren heerlijk. De massage die ik apart had geboekt, was niet alleen hard nodig, maar werd ook dankbaar ontvangen. En om na een ‘intense’ dag even de sauna in te stappen? WoW.. Alles was tot in de puntjes geregeld en erg professioneel aangepakt. Of ik nu ook bij de ‘nog een keer’- groep hoor? Zeker!! Op naar de volgende!
Anne - 26-06-2018


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: 395 p.p.

Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december

Boek deze reis