+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Stilteretreats met Tijn Touber en Binkie aan de Hei

Ervaringen van anderen:

Bijzondere ervaring met een unieke aanpak waar stilte, meditatie, muziek en heerlijk eten centraal heeft gestaan. Het proces langs de 7 chakra's maakte dat ik echt weer een stap dichter bij mijzelf ben gekomen... Dank daarvoor :-)
Jacqueline - 16-01-2019


Ik vond het stilte weekend geweldig! Ik was ontzettend benieuwd hoe ik zou reageren op het stil zijn, de stilte om me heen, vegetarisch eten, etc, maar ik ben zeer aangenaam verrast. Het kostte me totaal geen moeite om mijn telefoon te laten liggen (big surprise!), door stil te zijn en niet van alles te moeten, vertraagd alles. Je bent even alleen met je gedachten en daar komen best interessante dingen uit. Het eten was ronduit geweldig, chapeau voor Elmer, hij heeft me echt overtuigd dat vegetarisch, vegan zelfs echt lekker kan zijn en ik hoewel ik nog niet 100% over ben, 3 dagen in de week vegetarisch hou ik erin. Draag ik toch mijn steentje bij aan minder dierenleed en een beter milieu. Binkie en Tijn zijn daarnaast ook zulke fijne mensen met zo'n fijne uitstraling, de rust én geluk die zij uitstralen werken aanstekelijk. Dank iedereen en speciaal ook aan Monique die dit toch allemaal maar even mooi mogelijk maakt!
Joyce - 13-01-2019


Wat een fantastisch weekend was het stilteweekend. Alles was op en top verzorgd. Een fantastische locatie zowel qua ligging als qua gebouw en faciliteiten. Heerlijke massages. Goddelijk eten!! En natuurlijk een geweldige begeleiding van Tijn en Binkie. Ik was nooit zo'n fan van yin yoga en heb dit hier helemaal leren waarderen, ik keek er iedere keer zelfs naar uit. Dat in combinatie met de meditaties, inspiratielessen en muziek. Super!
Patricia - 08-01-2019


Wat een mooi bijzonder weekend heb ik meegemaakt. De prachtige natuur (en zo dichtbij!), de mooie en luxe locatie, waar je zoveel plekken hebt om heerlijk te zitten en waar je je veilig voelt, de heerlijke sauna (en massage!) en de verbondenheid die ik heb gevoeld met de groep -zonder woorden- was magisch. Wonderlijk hoeveel antwoorden er eigenlijk al zijn en waar je achter komt door stil te zijn en goed te luisteren. Het heeft me fysiek en mentaal heel er goed gedaan. En wat een lieve organisatie: Tijn, Binkie, Monique en de beste chef ooit: Elmer samen met Martha. Wat een warm team. Ik heb genoten! Beste weekend van het jaar ;-)
Jessica - 08-01-2019


Het Stilteweekend met Tijn en Binkie was een onvergetelijk avontuur. Alles was op elkaar afgestemd. Het programma had een prachtige opbouw waarbij alle levensgebieden aan bod kwamen. Ondersteund door een fantastische locatie, meer dan geweldig eten gemaakt door zeer toegewijde koks en liefdevolle reisgenoten. Voor mij werkte de combinatie van yoga, Inspirerende toelichting en muziek geweldig. Door de stilte werd de ervaring veel intenser en droeg het bij aan het doorbreken van patronen die niet altijd heilzaam voor me zijn. Gelukkig heb ik aansluitend op het weekend een dag vrij genomen om alles op me in te laten werken en mijn ervaringen te delen en bespreken.
Nannie Flim - 07-01-2019


Ik kan niet anders zeggen dan: wow...Alles is tot in de puntjes verzorgd. Van de welkom brief, de 2 verschillende kussens waar je uit kan kiezen, het zeer zorgvuldig samengesteld programma, tot de healthy snacks en de chai thee bij het haardvuur. Het is echt magisch. Confronterend EN fijn. Zwaar en relax. Leuk en mooi. En ja, we hebben ook gelachen. Dat was voor mij heel belangrijk. Als je dan toch op een stile retreat gaat (en het heel spannend vindt, net zoals ik) ga dan op deze! Trust me. Dank voor alles. Liefs, Lara
Lara Herpers - 07-01-2019


Het weekend was een prachtige verdieping en waardevolle verrijking. Naarmate de dagen na het weekend verstrijken, merk ik wat het met me heeft gedaan en daar ben ik erg dankbaar voor. Dank voor de veilige setting, de prachtige plek met heerlijk eten, de inspirerende en verdiepende meditaties, de yoga en de muziek die plekken raakt waar woorden niet komen. Ook wil ik alle liefdevolle mensen bedanknen, zowel de organisatie als alle andere deelnemers.
Marjolein - 16-08-2018


Een heel mooie ervaring rijker. Samengesteld uit vele schitterende facetten. Dank-jullie-wel voor de rust, de organisatie, de inspiratie en de bevlogen tovenaars-kookkunsten. Ik ben er (nog steeds n beetje) stil van! 😉
Ingrid - 15-08-2018


Heerlijk!!! Zeker bij thuiskomst, omdat er niks eerlijker is dan feedback van mijn jongens van 6 en 7. Zowel zij, als mijn partner, knuffelen weer 100% en we zijn weer liefdevol verbonden. Ik voel me verlost van mijn tunnelvisie en ben weer present. Zo'n verfrissingsweekend als deze en weer opgeladen te zijn, is als net als naar de sportschool gaan, dan voor mijn geestelijke- en gevoelstoestand. Lieve Monique, Elmer, Jasmien, Binkie en Tijn nogmaals dank!!!
jeroen - 13-08-2018


Een magisch weekend op de hei. Een unieke ervaring waar muziek, yoga, wijze lessen verweven werden met humor en verhalen, warmte en liefdevolle aandacht. Een volledig veilige plek waar je je kan opladen en een beetje verlicht de wereld weer in stapt om je prachtige pad weer te vervolgen en dat licht, de inspiratie en energie met je meedragend. Naast de unieke Happy Soul Sister reis die ik met mijn dochter Lotte naar Atlas in Marokko gemaakt , is dit de tweede sterren reis met stip ***** Dank voor alles en zeker tot een volgende spirituele reis :)
Emy - 13-08-2018


Wij hebben een heel bijzonder weekend gehad. Het was zeer goed georganiseerd, de planning was duidelijk en overzichtelijk. De voeding was bovendien extreem lekker en gezond. Tijn en Binkie zijn zeer professioneel, liefdevol en allround. Wat hebben wij veel geleerd. Heel erg bedankt lieve mensen. Met een hart vol liefde
Roger - 13-08-2018


Ik heb werkelijk een magisch weekend gehad. Door het geweldige eten, de prachtige locatie, de stilte en de yoga en inspiratie van Tijn en Binkie heb ik een mooie, inspirerende reis binnenin doorgemaakt. Ik heb geluisterd naar mijn roeping en ik ga nu echt de stap zetten om kinder-yogadocent te worden. Ik voel aan alles dat dit de juiste weg is, mijn zoontje van 5 bevestigde het net nog. Ik vroeg aan Geza: ‘Waarom vind je yoga doen met mama zo fijn?’. Zegt hij: ‘Omdat ik dan in mijn buikje voel dat alles goed is’. Fantastisch toch!! Monique, Elmer, Tijn en Binkie, ontzettend bedankt voor alles! Ik heb jullie in mijn hart gesloten.
Esther - 13-08-2018


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: 450 p.p.

Periode: augustus, november

Boek deze reis