+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Stiltedag met Tijn Touber en Binkie aan de Hei

Ervaringen van ons:

Tijn is voor mij een van de wijste en grappigste teachers die ik ooit ben tegengekomen. Ik ken niemand die zulke diepe wijsheden op zo’n onderhoudende, simpele en geestige manier voor het voetlicht kan brengen. Een meesterverteller, maar ook nog eens een hele goede muzikant.


Ervaringen van anderen:

Op een stiltedag met Tijn en Binkie maak je een kleine reis van 30-40 centimer. Het is de mooiste reis die je kunt maken: van je hoofd naar je hart. Een heerlijke ervaring!
Lisa - 03-07-2019


Een stiltedag met Tijn en Binkie is een cadeau, door wat zij met je delen èn voor jezelf. Je wordt geïnspireerd en meegenomen in de stilte. De rust, energie, wandelingen op de hei, geleide meditaties, mooie verhalen van Tijn en de prachtige muziek van hen samen geven je een enorme spirituele boost.
Ingrid - 30-12-2018


Eén dag daar in stilte zijn is als in een oase belanden. Je wordt er getrakteerd op geleide meditaties, een zeer inspirerend verhaal en als afsluiting een concert dat je meevoert en vol kan raken. Ik ging naar huis met een rugzak vol meditatietips, levenswijsheden, humorvolle relativering, rust , ruimte én energie!
Bien - 11-11-2018


De stiltedag met Binkie en Tijn is het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb. Het was heerlijk om stil te zijn. Soms alleen en soms in de groep. Doordat je niets hoeft, vallen alle sociale verplichtingen weg en is er ruimte voor stilte, en ‘zijn.’ Ik vond dat heel fijn. De woorden van Tijn waren een welkome aanvulling, het concert was ronduit ontroerend. Ik kan iedereen deze ervaring van harte aanbevelen, ik gun het velen.
Estelle - 04-11-2018


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €150 p.p.

Periode: november, december

Boek deze reis