+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Detox & Yogaweekend aan de Hei

Ervaringen van anderen:

Een paar dagen na het detox weekend voel ik pas echt goed wat dit weekend voor me gedaan heeft. Het weekend zelf was heel prettig. Een fijn team om onze groep te begeleiden, te inspireren en in de watten te leggen. Je krijgt best veel en lekker eten, heerlijke sappen, uitleg over de kuur en over ayurvedische voeding. De yoga en massage heb ik soms als confronterend ervaren, maar daardoor ook zeer waardevol. Nu weet ik wat ik ga aanpassen in mijn leven. Nu, na 3 dagen merk ik (en ook anderen) echt een verandering in mijzelf. Ik voel me rustiger, stabieler en lichter. Dat laatste ook letterlijk! Ik ben een paar kilo kwijt zonder honger ;-). Ik wil dit echt vaker doen.
Els - 26-09-2018


Ik heb genoten van het detoxweekend. De gezonde biologische producten hebben mij geleerd het simpel te houden, de talks van Marianne en Mirjam waren voor mij best rustgevend en waardevol en de massage heeft mij laten inzien dat ik al jaren in een kramp zit. Ik was altijd met mijn gewicht bezig, maar tijdens de detox was ik er helemaal niet mee bezig. Zo content. Dank jullie (ook de geweldige groep) voor de warmte die ik heb mogen ervaren.
Lya - 24-09-2018


Een weekend om helemaal te onspannen. De rustige yogalessen 's avonds zorgde voor een goede nachtrust en de actieve ochtendles gaf me veel energie. De combinatie met heerlijk eten en de informatie over gezond voedsel was voor mij een fijne detox ervaring. Daarnaast zorgt de omgeving, het mooie huis en de sauna voor een ultiem weekend om tot rust te komen.
Julia - 24-08-2018


Yoga met uitzicht op het bos is heel fijn (ik zag een konijntje voorbij hupsen). Dat in combinatie met wandelen op de hei was rustgevend. Het eten was bio, gezond en super lekker. Programma was ook goed; samen dingen doen maar ook genoeg tijd voor jezelf. Sfeer was fijn. De boerderij is leuk ingericht en de bedden slapen goed. Bij de yoga zat je voor mijn idee wel iets te dicht op elkaar, heb graag wat meer ruimte. Al met al, een aanrader.
Mandy - 20-08-2018


Het detoxweekend was op verschillende manieren een hele fijne keuze voor een mini-vakantie met een vriendin; ontspannen, inzichtgevend en een reset voor de aankomende maanden! Het was een hele fijne locatie, heerlijk eten en fijne begeleiding. Ik voel me in balans en rustig...een fijn gevoel aan de start van een nieuwe werkweek!
claire - 20-08-2018


Was een heel fijn, relaxed verwenweekend! Prachtige locatie, mooie omgeving. Fijne "begeleiders", eten was heerlijk en luxe om zo aan te schuiven, yoga vond ik superfijn. Massage was ook top. Dus ja, aan te bevelen zo'n weekend :-)
Ingrid - 20-08-2018


Een detox weekend heeft mij direct meer energie opgeleverd. Van een zeer bekwame docente en een fantastische kok heb ik nieuwe richtlijnen gekregen naar een gezondere levensstijl. Ik moedig iedereen aan om een detox te doen. Liliana
Liliana - 20-06-2018


Voor een zestigplusser is het voor mij een eyeopener om te zien hoe de yogadocent, de kok en de organisatoren met passie, liefde en overtuiging bezig zijn om ons te verzorgen en te laten begrijpen hoe detox-voeding en yoga goed samen gaan. En om dat op een prachtig landgoed te ervaren is een geweldige verrijking.
Zebida - 11-06-2018


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: 495 p.p.

Periode: juni, juli, augustus, september, oktober, november, december

Boek deze reis