+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yogaretreat in Uniek Italiaans Bergdorp

Ervaringen van ons:

Ik ben gek op verborgen plekjes waar je voelt dat iedereen zijn hart en ziel erin wil steken. Van die retreats waarin je voelt dat alles klopt. Niet omdat alles perfect is, maar omdat iedereen dit vanuit zijn of haar passie doet. Dit is zo'n plek, en in combinatie met de warme hosts en zeer fijne yogateachers Emma & Lisanne kan ik dit met recht een "hidden gem retreat" noemen. Voor iedereen die op zoek is naar diepgang, plezier en een goed glas wijn!


Ervaringen van anderen:

Een hele bijzondere ervaring op een prachtige plek! Emma en Lisanne brengen veel warmte, bewustzijn en diepgang met zich mee in de yogalessen en er was aandacht voor details. Ik heb me dieper kunnen verbinden met mezelf en anderen waardoor ik meer tot mijn essentie met gekomen! Ik draag deze reis mee in mijn hart! ❤️
Nienke - 22-10-2019


Zonder enige research, verwachtingen ben ik compleet blanco naar dit retreat gegaan. Tuurlijk had ik het één en ander gehoord maar nooit dít verwacht! De setting is magisch, de lessen waren fijn. Het eten was fantastisch en het mooiste was het samenzijn. Bedankt! Mijn hart is vol.
Mirre - 22-10-2019


Alles klopt aan dit retreat. Novanta is een magische plek en Emma en Lisanne zijn zo warm, open en vriendelijk dat je je gelijk op je gemak voelt. Het is een week geweest waarbij ik mijn emoties voor het eerst echt zo bewust heb mogen voelen, waardoor ik bij het vertrek zo vol liefde en positiviteit zat. Elke dag denk ik nog met een grote lach en een warm gevoel terug aan deze onbeschrijfelijk vakantie. Eigenlijk kunnen geen woorden of beelden laten merken hoe fantastisch het was.
Youri - 22-10-2019


Most perfect yoga retreat, at a special place with fabulous food and amazing teachers!
Hemke - 22-10-2019


This trip became a personal journey :) The magical location, the thoughtful and very skilled yoga teachers, the a-ma-zing Italian food (and wine :)..) and the sweet people.. The trip was only 6 days but it feel like I've been on holiday for 3 weeks..! So well rested I am.. :) I feel so much space and love in my body and heart..! Thanks for this great experience.
Amy - 22-10-2019


I really loved the easy going flow of this retreat, with the super spot in the hills of Tuscany, Where the employees and Lisanne & Emma made the best efforts to serve us, in any of our needs. I was surprised how comfortable I felt in a new group, being together but with more than enough possibilities to discover and listen to your own needs. I Loved it for every second even with the bad weather conditions we had. I can fully recommend to give this present to yourself as you feel better when you come home, I personally think you get the best out of this retreat if you go alone, to listen and find and reflect totally to the things you need. Thanks my dear Lisanne & Emma
Gabriella de Vries - 22-05-2019


"Relax & Reconnect" zijn de perfecte woorden die deze retreat samenvatten. Een week waarbij het hart wordt gevuld met liefde, diepgang, connecties en natuur. De yogalessen waren van hoogwaardig kwaliteit, de teachers vakbekwaam en de locatie was gewoon waanzinnig. Met een voldaan gevoel kijk ik terug op een fantastische leerzame week met alleen maar fijne mensen.
Joey - 15-05-2019


Relaxing and reconnecting retreat is the perfect name for the wonderful days I spent at Novanta in Bella Italia. Emma and Lisanne are very professional, warm, compassionate & personal yoga teachers that teach yoga from the heart. Enough me time to really connect with your own heart/self. And if you feel up to it with others. The beautiful mountains, nature, local and freshly made Italian food (and Wine!) by warm and caring staff of Novanta makes you feel in heaven. With sparkling eyes and a relaxed body and soul I went back home to mY family with special memories in my heart. Thank you all! I feel so grateful.
Yvette - 15-05-2019


I really had the week of my life. I'm not much of a hippy / spiritual type, but I've always enjoyed yoga and some meditation. Relax & Reset really hit that perfect sweet spot between the hippy and the commercial, between healthy and relaxing, between too much and too little. And both teachers, guides, were amazing. They really took you on a week long journey through yourself and Novanta with it's authentic feel. This whole week is so much more that the sum of its parts, I will enjoy the afterglow for weeks to come! <3
David de Graaf - 03-01-2019


Had an amazing relaxed retreat with a wonderful group of individuals. The location is magnificent and really adds to the overall experience. Lisanne and Emma are the sweetest teachers and really took care of all the details. When is the next retreat? I’ll be there.
Hidde - 03-01-2019


Soms heb je van die momenten dat alles samenvalt en de wereld voor heel even een perfecte plek is. Een plek die liefde, verbondenheid en puurheid ademt. Tijdens het relax en reset retreat van Emma en Lisanne bevond ik mij 5 dagen lang in deze perfecte wereld. Samen met het personeel van Novanta hebben zij een sfeer weten te creëeren die mij diep heeft geraakt. Emma en Lisanne zijn allebei zeer bevlogen en bekwame teachers. Ze zijn wijs en krachtig, maar tegelijkertijd zacht en vol compassie. Ze weten hun kennis en ervaring op een toegankelijke manier te vertalen en durven ook kwetsbare kanten van zichzelf te laten zien. Als deelnemer voelde ik me hierdoor direct veilig. Het programma was verassend en afwisselend. Momenten van rust, bezinning en introspectie werden afgewisseld met muziek, heerlijk eten, goede wijn en vooral...veel lol! Dit gecombineerd met uitzonderlijke gastvrijheid en spectaculaire views van een (nog) onontdekt stukje Toscane. Ik kijk terug op een prachtige en bijzondere ervaring die ik voor altijd zal koesteren. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.
Femke Wijmenga - 03-01-2019


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: €995 p.p.

Periode: mei, augustus, september

Boek deze reis