+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Yoga & Skiën in Italie

Ervaringen van ons:

Er zijn weinig dingen die ik liever doe dan yoga en skiën, maar dat de combinatie zo fijn is, dat is voor mij echt een eye-opener. Wat geweldig om yoga af te wisselen met ski-dagen, kookworkshops, wijnproeven, superlekker lokaal eten en heel erg veel plezier. En Lotje en Ronald zijn zulke leuke hosts, die er echt voor iedereen een feestje van maken. Een aanrader!!


Ervaringen van anderen:

Lieve Lotje, Suus en Ronald, wat een geweldige week was dit. De yoga was iedere keer 'spot on'. Iedere les had zoveel waarde. Serendipity blijft me voor altijd bij! Het skigebied en de snowboardlessen waren super fijn. De locatie is enorm inspirerend. Maar het allerfijnst was toch echt jullie! De zorg en aandacht die jullie besteden aan alles en iedereen in de groep. Zoveel meer dan een wintersport/yoga vakantie!
Marga van Mierlo - 27-03-2019


Wat een geweldig combinatie: Yoga en ski voor de mind & lichaam....Wat een puur, lief, warme combinatie: Lotje, Ronald en Suus...in een perfecte omgeving: huis en Noord Italia! De zorg en liefde was onvoorwaardelijke. Ik ga zeker terug!!
Christele Brouste - 16-05-2018


Heerlijke week gehad! Geweldig huis, prachtige omgeving, super hosts, fijne yoga docente, super lekker eten waarbij rekening gehouden wordt met voorkeuren en wensen. Een kado voor jezelf! Heel graag tot een volgende keer.
Josefien de Kwaadsteniet - 22-03-2018


Het was een fantastische week, heerlijk genieten, verwend worden met zorg aan aandacht voor elk individu. Het skiën met elkaar was een groot feest, de yogalessen waren top en voor herhaling vatbaar en dan de locatie was het einde!! Dank met name aan Lotje en Suus, deze twee zijn zeer inspirerend, toegewijd en creatief, alle ingrediënten voor een "grote verwenweek"
Ada Koelewijn - 20-03-2018


Lieve Lotje, Suus, Ronald en Ingmar, Dank jullie wel voor een heerlijke week! Ik had er veel zin in en alles waar ik op hoopte is meer dan uitgekomen. Deze week heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Jullie hebben een enorme verwenweek gecreëerd waarin niks te gek was, waarin de sfeer enorm warm was en ik me enorm welkom heb gevoeld. De haarden, de kaarsen, de wijn, het heerlijke eten en alle liefde die jullie uitstralen. De openheid en nieuwsgierigheid die naast deze fijne plek ook zoveel mooie verhalen geeft ga ik zeker meenemen en vaak aan denken en proberen iets van over te nemen. Ik heb zelfs gejodeld tijdens het skiën en dat had ik echt nooit gedacht. Nogmaals heel veel dank voor een prachtige, fijne week met heerlijke yoga en skiën maar nog zoveel meer! Ik kom heel graag nog een keer terug. XX Mirjam
Mirjam - 27-02-2018


Lieve Suus, Lotje & Ronald en Ingmar, Wat een ultiem vakantiegevoel had ik hier de afgelopen week! Dat was wat ik graag wilde voelen (en niet wat ik wilde doen ;) dank voor die mooie introductiezin Suus!) Wat hebben jullie het hier goed voor elkaar. Het begint al met de leuke mailtjes als je nog thuis bent en het wordt alleen maar beter als je hier aankomt en een hele week verblijft. De heerlijke en afwisselende yogalessen in de prachtige ruimte met open haard, of, uniek, in de sneeuw! De ontspannende massages op maandag; dank lieve Suus, het was zaaalig. Alle leuke, enthousiaste verhalen over de mooie mensen en bijzondere plekken in deze streek, de tips voor de adresjes om te bezoeken. Het overheerlijke eten wat met zoveel liefde en aandacht wordt gemaakt. Je kunt niet opstaan of thuiskomen of het huis geurt naar weer nieuwe verrassingen. En dat gaat natuurlijk vergezeld met lekkere wijnen en dito verhalen over vrijgezelle wijnmakers die we nu jammer genoeg toch niet hebben ontmoet. De ritten naar de piste waren superfijn (niet zelf rijden, joepie) en gaven ons de kans om uitgebreid te kletsen met Ingmar over “de waarheid die niet bestaat”. De lege pistes, prachtige vergezichten, lekkere lunches, ietwat mistige afdalingen en hartverwarmende capu's maakten het helemaal af. Het was een topweek dankzij jullie liefde en energie die jullie erin hebben gestopt, en zooo leuk om dat samen met mijn zus te beleven! Dank jullie wel, of beter, grazie mille! Kusjes! [anoniem]
Anoniem - 27-02-2018


Lieve Lotje, Ronald, Ingmar en Suus, Het was een geweldige week met letterlijk en figuurlijk heel veel warmte, gastvrijheid, kennis en kunde van jullie allen. Het vele werk achter de schermen maakte dit voor mij tot een perfecte yoga en langlauf week. De verrassingen en de puntjes op de i waren talloos. Ga vooral door op deze weg die jullie zijn ingeslagen!
Anne-Marie - 27-02-2018


Lieve Lotje, Suus, Ronald, Ingmar, Woorden schieten tekort. Wat een luxe, verwennerij, heerlijk eten, (klein beetje) wijn en ga zo maar door! Errug fijn geskied, heerlijk geyogaat (?) en nog zo wat. Onvergetelijk was het zeker, dat is misschien het beste woord. Ik heb mij zeer thuis gevoeld in het huis en tijdens de yoga. Een hele bijzondere week dus met een grote groep fijne mensen. Ik hoop jullie zeker nog een keer te zien in het betoverende Piemonte, op de fiets, op de ski’s of in het zwembad. Veel groeten, knuffels en liefs
Iskander - 27-02-2018


Geluksmomentjes! • Een grote glimlach op de luchthaven • De zon in je nek met een welkomstdrankje in je hand • Wakker worden met de geur van vers brood • Een huge badlaken • Echte koffie • Iemand die je in de mist feilloos bij de juiste lift brengt • Een knorrende pluizenbol op je schoot • Zinken in de massagetafel en het gevoel hebben dat je op wereldreis bent geweest • Warme appeltaart in een weckpot! • Het geknetter van een haardvuur terwijl je in de omlaag kijkende hond staat • Geur van lavendel bij het kampvuur • Pizza’s! • Blote voeten op een warme vloer • Vals fluitende mannen in de keuken • Een schaterlach van een peuter van drie turven hoog • Een blauwe maan die zich toch nog drie seconden laat zien • Een warme deken om je koude voeten • Ochtendmist onderweg naar de yogaruimte • Een potje poolen na de wijnproeverij en denken dat je nog op de skills van 25 jaar terug kan vertrouwen ;) • Eindeloze gastvrijheid • De bergen op z'n kop zien • Grote bochten op de Turra • De trots zien van wat er allemaal is opgebouwd • Een badjas op de verwarming • Sleeplift in de mist en dan plotseling in de zon terecht komen • Dansen en zingen met een bombardino • Niet bedenken wat je wilt doen vandaag maar hoe je je wilt voelen! Lieve Lotje, Ronald, Suus en Ingmar. Dank dat ik al deze geluksmomentjes heb mogen meemaken. Het was één grote verwennerij. Veel liefs, xxx [anoniem]
Anoniem - 27-02-2018


Lieve Lotje, Suus, Ronald en Ingmar (en natuurlijk Meysam, Poppy, de ouders van Ronald en de katten) Met enige scepsis begon ik aan deze week. Wel het gevoel dat het goed voor me zou zijn maar elke dag yoga… Maar jullie hebben het een fantastische ervaring gemaakt. Voor alles werd gezorgd, we hoefden echt niets te doen, alleen maar genieten van alle liefde die jullie vol over ons heen stortten. Dat ‘all-inclusive’ gevoel had ik niet verwacht en dan bedoel ik natuurlijk niet zo’n resort met een armbandje ;) Ik heb genoten van de verhalen van Ronald, zo duidelijk genietend van alles wat hier te beleven is. Lotje die ons keer op keer verraste met heerlijk eten en daarnaast altijd op het juiste moment even persoonlijke aandacht gaf, bijzonder. Suus die helemaal gaat stralen als ze met yoga bezig is en altijd voor je klaarstaat om het iets makkelijker voor je te maken. Ingmar als rots in de branding, met name op de skipiste, maar ook met gesprekken die ergens over gaan. Jullie zijn bijzondere mensen, wat fijn om jullie tegen te komen. Dikke knuffel
Willeke - 27-02-2018


Geweldige week gehad, compleet in de watten gelegd, lekker gegeten, lekkere wijn geproefd, lekker geskied en heel fijn voor het eerst kennis gemaakt met de yoga van Suus! Absoluut een aanrader dus! Iskander Haverkate
Iskander Haverkate - 09-02-2018


Het was geweldig, lief dorpje, prachtig huis, fijne yoga lessen van Suus en ontzettende verwend door Ronald, Lotje en Ingmar en Suus. Niks was te gek. Prachtig uitzicht vanuit de yoga ruimte, haard aan ook daar, Heel fijne kamer, heerlijk vegetarisch eten, leuke wijnproeverij en kookworkshop en heel fijn geskied in een leuk ski gebied. Ik ben lyrisch en wil heel graag nog een keer. ,
mirjam dam - 06-02-2018


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: 845 p.p.

Periode: januari, februari, maart, april, december

Boek deze reis