+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Reviews: Beautiful Bali Yogareis

Ervaringen van ons:

Bali is een belevenis op zich, maar toen ik hier aankwam viel mijn mond van verbazing open. Wat een rust, wat een onwaarschijnlijk lieve mensen. Het uitzicht, de yogalessen van Iyan, het eten, het gezelschap, alles klopt hier. De magie van Bali is overal voelbaar. Een plek om met pijn in je hart maar een Happy Soul te verlaten. Ik wil terug!!


Ervaringen van anderen:

Immerse Yourself in Bali ....6 dagen werkelijk ondergedompeld in Bali .... Wayan Partawan, de yoga docent, geboren en getogen op Bali...Wat prijs ik mijzelf gelukkig dat ik deze yogaretreat heb mogen beleven op Bali! Alles, maar dan ook alles, was meer dan uitstekend verzorgd; de yogalessen (gebaseerd op Hatha flow) , meditatie en ademhaling gegeven door Wayan, samen met Iyan, op het yogaplatform met schitterend uitzicht, de prachtig ruime kamer met eigen terras, de originele wake up bell, de maaltijden, spa treatments, de groene rustige o zo mooie omgeving, alle medewerkers zo vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk! En dan de andere activiteiten waarin je werd meegenomen om kennis te maken met ceremonies zoals purification ritual, ritual of letting go, offertjes maken, wandeling door de rijstvelden en de sound healing bij Pyramits of Chi, Mount Batur met zonsopkomst en yoga, de fietstocht daarna door dorpjes en prachtige velden, de batik les en de stilte dag. Overal was aandacht tot in detail, 6 dagen lang in de watten gelegd! Grote klasse en zou zo weer terug willen gaan! Een internationaal gezelschap en toch all One... Het afscheid hartverwarmend.
Corry - 17-06-2019


De yogaretreat 'Follow your dreams' bij Kumara Sakti in Ubud was alles wat ik ervan gehoopt had en meer. Het is de perfecte plek om in alle rust eens stil te staan bij het leven en wat je daar graag (nog meer) uit zou willen halen. Het groene vredige resort net buiten Ubud, de respectvolle en inspirerende retreatleaders Claude en Iyan bijgestaan door de immer lachende Daisy, het personeel dat je volledig in de watten legt, de spabehandelingen, de ruime kamers, de yogaklassen met uitzicht op de jungle en last but not least het heerlijke eten maakten dit de perfecte plek voor een korte ontsnapping uit het hectische leven van alledag. Kortom, doen!
Susanne - 02-03-2019


I found the one I was looking for at Bali. Ik ging voor het eerst alleen op reis en dan ook nog meteen -out of my comfort zone- naar Indonesië! Elk moment was een aaneenrijging van 'juiste' gebeurtenissen, 'juiste' personen en 'juiste' muziek, speciaal voor mij! Wat voel ik mij gezegend met deze spirituele reis. Ik ben verliefd geworden op alles op Bali en heb degene gevonden die ik zocht: me! Met pijn in mijn hart ging ik weer naar huis, maar met een glimlach denk ik er aan terug.
Cissy - 06-09-2018


Het was een geweldige reis. Alles viel op zijn plek. De retreat was escape the world dat heb ik ook gedaan. Ubud is mooi de mensen zijn lief de plek van het retreat onbeschrijfelijk mooi, mijn jungle! Alles was top het eten de accomodaties het uitzicht de mensen etc etc ... Anissa 29-07-2018
Anissa - 11-08-2018


Ik ben in Ubud geweest en het was geweldig. Wat een mooie plek zeg en lieve mensen. Het was echt paradijs en dan met name de rust en alle activiteiten die geregeld zijn. Nu al weer heimwee🙏❤️❤️
Irma Selderbeek - 17-04-2017


Wat een bijzondere ervaring! En wat heb ik genoten! Alles klopt op deze plek. Er is zoveel aandacht. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik geniet nog na.
Bibian - 15-08-2016


Ik heb een ontzettend mooie reis gehad naar Bali. Het staat hier eigenlijk allemaal al beschreven. Een prachtige plek, lieve mensen, heerlijk eten, fijne yoga en meditatielessen waar ik van heb geleerd. De rituelen zijn heel bijzonder en raakten me heel erg, zelfs als nuchtere Nederlander. De organisatie is top, overal wordt aan gedacht en ik heb bijzondere mensen ontmoet die open minded in het leven staan en waarmee ik nog verder heb gereisd. Zoals ik al zei, een ontzettend mooie reis.
Lyanne - 24-03-2016


Escape the World bij Kumara, Bali, Ubud is zonder twijfel mijn meest bijzondere reiservaring ooit geweest. Het is een prachtig verblijf, slechts geluiden van de natuur, kleine water fontijntjes en kalmerende muziek bij de spa. Het personeel is zo ongelooflijk lief en behulpzaam, ze maakten het mij erg moeilijk er weg te gaan. De spa behandelingen zijn fantastisch goed en zo ontspannen. De yoga lessen gingen veel verder dan alleen yoga (welke ook fantastisch waren). Ik heb hier zoveel meer geleerd dan ik had kunnen dromen, het was werkelijk een zeer bijzondere, spitituele, emotionele, ontspannen en leerzame ervaring. Ik reis de wereld graag af om deze plek nog eens te bezoeken!
Charlotte - 29-02-2016


De Escape The World retreat was voor mij een mooie afsluiter van een langere reis. Je wordt als gast in de watten gelegd door het attente personeel, doet intensief aan yoga en ziet daarnaast nog wat van het eiland door de fiets-, wandel en tempel uitstapjes. Het eten was vers en goed en de massages heel fijn. Ik en mijn retreat genoten bleven behandelingen bijboeken :-). Kortom; deze retreat op een mooie plek in de jungle van Bali is een aanrader als je even stil wilt staan bij jezelf om voor je body & mind te zorgen.
Birgitta - 29-02-2016


Hemel op aarde!! Paradijs! Mijn ervaring bij de Boutique Villa. Ik heb me nog nooit zo vertroeteld en verwend gevoeld. Alles sloot op elkaar aan. Het was een prachtige evaring voor elk zintuig. Mooie yogalessen met spritituele inzichten en lessen van Kawi, prachtige tocht door rijstvelden, puur voedsel, goede massages, goede behandelingen gegeven door de allerliefste mensen. Ik ga graag weer terug. Would be my privilege.
Marcela - 16-11-2015


Ik heb de yoga retreat als een heerlijke ervaring in mijn herinnering. Het was een cadeautje aan mezelf, en daar heb ik geen spijt van. Ik zou het iedereen kunnen aanbevelen om jezelf dit te gunnen.
Annemarie - 15-03-2015


De reis naar Bali was werkelijk fantastisch. Ik had niet verwacht dat het zo'n mooie week zou worden, voor mij echt dé perfecte vakantie. Ik zou deze retraite aan iedereen aanbevelen; de yogalessen, het eten, het vriendelijke personeel, het was allemaal geweldig. Dank voor de organisatie, ik hoop nog eens terug te kunnen gaan naar deze prachtige plek.
Manon - 03-03-2015


Ik heb intens genoten van mijn verblijf op Bali. Mijn complimenten voor jullie. De retreat was beter dan de beschrijvingen. Het team is zeer vriendelijk, geroutineerd en vakbekwaam. Zoals jullie het al noemde was het een heerlijk cadeau om aan mijzelf te geven. Ik heb mijn vriendinnen ook enthousiast gemaakt en hoop dat ze hun weg naar jullie vinden.
Monique - 17-02-2015


Het was een prachtige en waardevolle ervaring, waarin ik volledig ben verwend en tot in de puntjes ben verzorgd. Ik heb genoten van het prachtige programma, de geweldige omgeving en de fantastische mensen! zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor deze ervaring!
Margreet - 17-12-2014


Vriendelijk dank om ons in contact te brengen met dit fantastische yoga resort!!! Het was meer dan de moeite waard om zo lang te reizen. Met volle teugen genoten van een echt “Escape the world”… Meer dan een aanrader. Een zeer inspirerende en spirituele reis die met tot diep in mijn ziel geraakt heeft. Jammer dat ze reeds achter de rug is maar de herinneringen zal ik nog zeer lang blijven koesteren. Dank!!
Satyam - 21-11-2014


Mijn retreat op Bali was echt perfect!!! Het eten, de yoga/meditatie, de mensen, de massages, de excursies en de andere deelnemers waren allemaal de juiste ingrediënten voor een onvergetelijke herinnering. De stiltedag was voor mij persoonlijk heel fijn om na te denken over mijn doelen. Dit was echt mijn week. Tijdens het retreat was ik ook jarig en werd ik door het team in het zonnetje gezet. Echt een nieuwe start. Dit was de 7e keer bali en voor het eerst alleen. Er kwamen veel goede herinneringen naar boven. Qua emotie hebben het 'let go' ritueel en het bidden bij de tempel me enorm geraakt. Al met al weer een heel ander stukje bali wat ik in mijn hart koester. Dagelijks heb ik nu yoga/meditatie aan het doen om mijn mind helder te houden, het voelt zo goed! Zeker met de privé les van Wayang in mijn achterhoofd, gericht op mijn astma. Ik wil jullie heel hartelijk bedanken!!!
Chantal - 24-09-2014


Heel de reis was een mooie droom. Kumara Sakti beantwoordt aan al je verwachtingen, I’m in love! Het eten, de mensen daar, de behandelingen, het programma, de integriteit waar deze mensen elke week opnieuw je laten geloven dat ook dit voor hen de eerste keer is. Ik doe zeker volgend jaar weer een beroep op jullie!
Marleen - 06-08-2014


Gisteren ben ik terug gekomen uit Bali na een zeer bijzondere yoga retraite aangevuld met nog een paar dagen Seminyak. De totale reis was een prachtige belevenis! De yoga retraite in Ubud was fantastisch.... mooie meditatie- en yogalessen, een inspirerend programma, heerlijke spa treatments, lekker eten en een adembenemende omgeving! Kortom een echte aanrader!!! A Sun Salutation to you all!
Sandra - 21-02-2014


Mijn trip begon met een week yoga retreat op Bali en wat een geweldige tijd heb ik hier gehad. In de bevestiging die jullie mij hadden gestuurd toen ik deze week geboekt had, stond zoiets als 'gefeliciteerd met dit mooie kado voor jezelf' en zo was het ook echt. Een week quality time! De mensen waren allemaal even behulpzaam en vriendelijk. Het eten was heerlijk, de yoga sessies waren bijzonder en de massages....mmmmm ! Ik heb de rest van mijn reis regelmatig teruggedacht aan mijn 1e week op yoga retraite in Bali (en nu nog steeds trouwens).
Annette - 30-01-2014


Ik ben inmiddels een paar dagen thuis en heb de balispirit te pakken! Het retreat was zo fantastisch, alles klopte, de locatie, de yoga, de spa behandelingen, het eten, de ceremonies en de spirit van bali zelf. Echt een intense week gehad met fantastische mensen. Ik ga volgend jaar weer terug voor een retreat. Het voelde echt als thuiskomen.
Wieteke - 27-11-2013


Escape the world, dat kan nergens beter dan in het midden van Bali! Ik ben drie weken naar dit prachtige eiland geweest en heb de middelste week bij Claude en Iyan mogen doorbrengen. Een waar cadeau aan mezelf met fantastisch eten, super lieve mensen en volop yoga. Elk detail is geregeld en je hoeft je een week lang helemaal nergens druk om te maken. Echt genoten.
Roos - 08-05-2012


Ik heb het echt fantastisch gehad, vond Bali, het retreat en de excursie "discovering north bali" helemaal geweldig!
Jeltje - 07-04-2011


Mijn retreat in Bali staat nog vers in mijn geheugen. Het was een onvergetelijke en overweldigende ervaring! Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht, waardoor het ook een rijke spirituele ervaring is geweest. De mensen die ik heb ontmoet, Iyan en claude, het personeel, oog voor detail, het heerlijke eten en de fantastische locatie, rijke cultuur, de yoga (ik kan zo nog wel even doorgaan!) Het was heerlijk! Dus ook jullie en de organisatie wil ik hartelijk bedanken. Het heeft mijn leven verrijkt, waardoor ik nu voor mijn gevoel weer op het juiste (levens)pad ben en mijn doel helder voor ogen heb.
Fransien Brasser - 15-05-2009


Het was super! ik ben all the way gegaan: Kumara Sakti, Tjokorda Rai, Erna etc. Het was echt zoals ik had gedroomd en meer. Ik ga zeker nog een keer terug.
Anette Heideman - 27-04-2009


Ik heb echt genoten van het yoga retreat! Het was wat ik me ervan voorstelde en meer. Het programma was erg fijn opgebouwd, en ik vond de setting geweldig. De mensen, het lekkere eten, de mooie kamer en het programma, alles bij elkaar zorgde ervoor dat het weldadig was voor zowel lichaam als geest! Ik zal het ook zeker aanraden aan vrienden.
Annemiek - 11-02-2009


Een geweldig mooie reis is het geworden! Had niet verwacht dat het zo zou zijn, maar vooral de yoga vond ik heerlijk en ook leuk, we hebben echt gelachen met gekke oefeningen op elkaar etc. Verder natuurlijk een prachtig resort, met ontzettend lieve mensen,en ook de uitjes zoals het fietsen en wandelen, heilige bron waren erg leuk. Heerlijke massages, niet te vergeten.
Yvonne - 11-02-2009


Ik kan niet anders zeggen dat de Bali reis "Escape from the world" het beste is wat me de afgelopen jaren is overkomen. Een onvoorstelbare fysieke, emotionele en spirituele trip van een week in een bijzondere omgeving met een groep buitengewoon inspirerende mensen met elk hun eigen verhaal. Dat is in een nutshell hoe ik het beleefd heb. Claude en Ian zijn unieke personen die elk op eigen wijze de boodschap van " the power is Now " hebben uitgedragen en het is te hopen dat ze deze kwaliteit kunnen vasthouden.
Bart - 11-02-2009


Schrijf zelf een review

Deze reis:

Prijzen vanaf: $1800 p.p.

Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december

Boek deze reis