+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Boekingsformulier

Selecteer een reis (excl. € 15 boekingskosten p.p.)

Bovenstaande prijzen zijn p.p. en o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer.

De 5- en 6-daagse individuele arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid buiten de schoolvakanties om en starten op een zondag of maandag naar keuze. Je kunt zelf op het boekingsformulier aangeven op welke datum je aan wilt komen en vertrekken.

* Een vijfdaags-arrangement (maandag – vrijdag) kost €490 o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer en €595 o.b.v. een eenpersoonskamer

* Een zesdaags-arrangement (zondag – vrijdag) kost €560 o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer en €695 o.b.v. een eenpersoonskamer
Het teken * duidt een verplicht veld aan.

Een goede reisverzekering is belangrijk. Voor onze buitenlandse reizen stellen wij deze daarom verplicht. Als je nog geen reisverzekering hebt kun je deze ook via Happy Soul Travel afsluiten door onze samenwerking met de Europeesche. Wij adviseren je minimaal te kiezen voor de basisdekking inclusief geneeskundige kosten, ongevallen en rechtsbijstand (premie v.a. € 1,76 per persoon per dag en eenmalige poliskosten € 3,50)

Ook adviseren wij je een annuleringsverzekering af te sluiten (premie 5,5 % over de reissom en eenmalige poliskosten € 3,50). Over premie en poliskosten wordt 21 % assurantiebelasting berekend.

Klik bovenstaande links om je verzekeringen af te sluiten.

Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Binnen enkele ogenblikken na boeking ontvang je per email een automatische ontvangstbevestiging van je boeking. Wanneer je deze niet ontvangt verzoeken wij je contact op te nemen via info@happysoultravel.nl of +31-(0)6-51048870.

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens zeer serieus. Lees meer hierover in ons privacy-beleid.