+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl

Boekingsformulier

Het teken * duidt een verplicht veld aan.

Een goede reisverzekering is belangrijk. Voor onze buitenlandse reizen stellen wij deze daarom verplicht. Als je nog geen reisverzekering hebt kun je deze ook via Happy Soul Travel afsluiten door onze samenwerking met de Europeesche. Wij adviseren je minimaal te kiezen voor de basisdekking inclusief geneeskundige kosten, ongevallen en rechtsbijstand (premie v.a. € 1,76 per persoon per dag en eenmalige poliskosten € 3,50)

Ook adviseren wij je een annuleringsverzekering af te sluiten (premie 5,5 % over de reissom en eenmalige poliskosten € 3,50). Over premie en poliskosten wordt 21 % assurantiebelasting berekend.

Klik bovenstaande links om je verzekeringen af te sluiten.

Let op: het boekingsformulier is bindend wanneer er beschikbaarheid is in de door jouw gewenste periode en kamertype. Pas na onze officiële bevestiging met factuur is de reis definitief. Wacht dus ook met het boeken van een vlucht of trein tot je deze bevestiging hebt ontvangen.

Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Binnen enkele ogenblikken na boeking ontvang je per email een automatische ontvangstbevestiging van je boeking. Wanneer je deze niet ontvangt verzoeken wij je contact op te nemen via info.nl of +31-(0)6-51048870.

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens zeer serieus. Lees meer hierover in ons privacy-beleid.