+31 (0)6 5104 8870
info@happysoultravel.nl
print

Nieuw Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei

Boek nu alvast jouw plek voor het weekend van 1-3 november 2019!

Een lang weekend in stilte leven. Waarom niet? We praten zoveel, dat we onze innerlijke stem vaak niet meer horen. Gedachten ratelen maar door. Samen met zijn partner Binkie geeft Tijn Touber deze unieke primeur aan de hei op basis van hun Zeven stappen naar Stilte-programma. Tijdens dit laagdrempelige retreat kun je zelf ervaren hoe fantastisch het is om in stilte te zijn. Dit in combinatie met muziek, puur & zuiver eten op onze eigen geweldige nieuwe retreatlocatie midden in de natuur in Hilversum geeft je volop nieuwe energie en levensinspiratie. Het inspirerende duo Tijn Touber en Binkie begeleiden deze retreat met hun krachtige energie, muziek, verrassende verhalen, yoga en meditatie. Een diepe ervaring en een groot geschenk aan jezelf. Lees hier mijn blog over het eerste weekend.

Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 1Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 2Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 3Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 4Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 5Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 6Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 7Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 8Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 9Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 10Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 11Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 12Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 13Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 14Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 15Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 16Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 17Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Hei 18

Het Landgoed

De retreat vindt plaats in twee historische boerderijen pal aan de hei, onze nieuwe retreatlocatie! Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden.

Op deze buitenplaats ontwikkelen we samen met een groep bevlogen ondernemers nu ook een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin (verwachte opening oktober), een fijne ruimte voor trainingen (inmiddels al open) en een plek voor culturele en maatschappelijke initiatieven in een historische villa. Op het landgoed kun je heerlijk gaan dwalen op de kronkelpaden of je wandelt lekker de hei op of het bos is. Luister naar de spechten, volg de eekhoorns, vergaap je aan de oude bomen of de openheid van de magische heuvel in het midden. Hier is weer ruimte om tot rust te komen. Om je te verbinden met jezelf, de natuur en elkaar.

De Accommodatie

De twee boerderijen waar we dit stilteretreat houden zijn middels een gang aan elkaar verbonden. Beide boerderijen kijken uit over de weidse hei en liggen aan een uitgestrekte bostuin. Er is een heerlijke yogazaal, een bibliotheek, een ruime woonkamer en een spa met sauna en relaxruimte uitkijkend over de hei en ruime keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer! Ook is er een behandelkamer waar je een massage kunt ondergaan van een van onze favoriete masseuses.

 

Het Programma

Laat je in dit unieke weekend met liefdevolle aandacht meenemen door Tijn en Binkie langs de zeven universele oerinwijdingen van het leven.

Ieder niveau van het levensspectrum wordt ‘aangezet' tijdens deze helende reis naar binnen. Ervaar dat je tot leven komt in je lichaam, emoties integreert, de toeschouwer wordt van gedachten, je hart opent, ontvankelijk wordt voor inspiratie, resoneert met je originele blauwdruk en je volledige potentieel gaat ervaren.

Geniet van stilte, rustige Yin Yoga, inspiratie, inzichten, heerlijk eten en zachte muziek afgestemd op de zeven stappen. In dit weekend wordt alles geïntegreerd en hoef je alleen maar te ervaren hoe krachtig en fantastisch het is om in stilte te zijn. Tijn en Binkie zullen het weekend afsluiten met hun meditatieconcert seVen.

De stappen waar je dit stilteweekend doorheen gaat, worden beschreven in Seven Steps to Paradise, het nieuwste boek van Tijn: zeven universele inwijdingen die leiden naar verlichting, verlossing, geluk.

Deelnemers beschrijven deze stiltedagen iedere keer weer als een diepe ervaring en een groot geschenk aan zichzelf.

Het programma start vrijdag rond de lunch en eindigt zondag aan het einde van de middag.

 

Over de Docenten

Tijn Touber is  muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Hij groeide op in Amsterdam en Seattle. Hij is oprichter van de succesvolle popgroep Lois Lane, maar trok zich na dit muzikale avontuur veertien jaar terug als yogi om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. In deze periode begon hij trainingen te geven aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes en op popfestivals als Lowlands. Hij schreef er verschillende boeken over (zoals de bestseller Spoedcursus verlichting) en is een veelgevraagd spreker, omdat hij ‘ingewikkelde’ spirituele zaken weet te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Tijn schrijft columns, interviews en verhalen voor o.a. Happinez. Tijn geeft al meer dan 20 jaar stilteretraites en weet een ieder mee te nemen in zijn boeiende verhalen en inzichten.

Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. 

Binkie bespeelt hangdrum en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs. Samen met haar partner Tijn Touber geeft ze het meditatieve concert seVen. Waarin ze muziek, sounds en meditatie combineren om iemand mee te nemen op een innerlijke reis. Tevens organiseren zij samen stilteretraites, waarin ook muziek en yin yoga een rol spelen.

 

Prijs en Periode

DataEenpersoonskamerTweepersoonskamerBeschikbaarheid
04-06 januari 2019nvt€395VOL
01-03 november 2019€495€395check beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van Stilteweekend met Tijn Touber en Binkie aan de Heiterug naar overzicht

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen p.p.

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en wc.

In de tweepersoonsbedden staan de bedden uit elkaar, maar kunnen desgewenst ook bij elkaar worden geplaatst.

Inclusief

  • twee nachten verblijf in een een- of tweepersoonskamer
  • alle yoga- en meditatielessen en andere inspiratiesessies behorende bij het programma
  • alle maaltijden en healthy snacks
  • onbeperkt water en kruidenthee
  • gebruik van sauna
  • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
  • EXTRA voor onze klanten: 3 maanden gratis Yogatv bij thuiskomst

 

Exclusief

  • reis- en annuleringsverzekering
  • €15 boekingskosten

 

Vervoer

De Hoorneboeg ligt supercentraal in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV. Alleen al het naar dit lamdgoed toegaan is een beleving. Elk bezoek begint namelijk al met een verstilde rit door een kilometer lange bomenlaan langs hei en bos die uitkomt op het 13 hectare grote landgoed. Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij en je plek van bestemming op de buitenplaats bereik je door een kleine wandeling langs eeuwenoude paden, door een bijzonder mooi en oud bos. 

Ook is de buitenplaats goed bereikbaar met het OV. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats. Vanaf het NS station in Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg, bijvoorbeeld op een OV-fiets die je daar heel makkelijk kunt huren.

Deze reis:

Prijzen vanaf: 395 p.p.

Periode: augustus

Boek deze reis

Ervaringen

van anderen:

‘Het weekend was een prachtige verdieping en waardevolle verrijking. Naarmate de dagen na het weekend verstrijken, merk ik wat...’

‘Een heel mooie ervaring rijker. Samengesteld uit vele schitterende facetten. Dank-jullie-wel voor de rust, de organisatie...’

lees meer
schrijf een review